Másnak mennyi időbe tellett megtanulni normálisan vezetni?
Életemben még a kormány mögött sem ültem,álló autóban oktatás előtt, nem hogy még én vezessek. 14.órán vagyok túl, de sajnos meggyűlik még a bajom az egyenes tartással. Ami azt jelenti,hogy egy jó párszor,indokolatlanul is lehúzom az autót az út szélére,vagy nagyon a vonalon megyek középen. A másik probléma a kanyarodással van,sajnos főleg a nagyobb íves kanyarokkal,mert van hogy túl sokat szedem a kormányt,amikor már egyenesbe kéne vinni. Illetve a váltással van még gond,nem mondta el nekem az oktató,hogy miért kell/mikor kell 3masba tenni,vagy mikor 4esbe stb. És nem tudom. Annyit tudok hogy bárhol is vagyunk,szinte percenként váltunk. Az 1-2es fokozatba,nem sikerül segítség nélkül rakni. És néha az elindulással is gond van,mert csak pörög a motor,de nem sikerül elindulni. 14.órán voltam ma túl,és közölte velem az oktató,hogy nincs a vezetéshez képességem. Mostmár sajnos kezdek elkeseredni,tudom nem kis hibák ezek,amiket vétek de kezd elmenni sajnos a vezetéstől a kedvem,mert itthon hiába döntöm el hogy nem leszek béna,ott nem sikerül. Aki esetleg hasonló cipőben volt,mint én annak mennyi óra kellett hozzá,hogy ezek probléma nélkül sikerüljenek???
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!