55 éves nő vagyok, szeretnék megtanulni vezetni. Van itt olyan, aki ilyen korban állt neki? Milyen tapasztalatai vannak?
Figyelt kérdés
márc. 12. 18:27
1/13 anonim válasza:
Mikor én tanultam vezetni, akkor voltam egyszer közösen egy 60 év körüli mamával. Szóval akadhat még ilyen. Valamint fiatalként nem furcsáltam. Kedves, vicces néni volt.
2/13 anonim válasza:
Semmi gond a korral menni fog ugyanúgy mint egy fiatalabbnak.
3/13 anonim válasza:
Semmi nincsen. Megtanulod oszt vezetsz.
4/13 anonim válasza:
Nem tudom a kérdező milyen fizikai állapotban van, nekem simán vannak olyan 65+ ismerőseim, akiknek sportolnak, túráznak 30-40 kilométereket stb. Mind fizikailag mind szellemileg jobb állapotban vannak mint egy átlagos fiatal.
5/13 anonim válasza:
Ha érdekel és elszánt vagy meg kedved is meg van hozzá akkor hajrá, menni fog az.
Nagyon sok embernek , még fiatalnak is ha nincs meg a motiváció és csak azért akar levizsgázni mert azt mondták neki hogy ciki ha nincs jogosítvány.
6/13 anonim válasza:
* azért nem sikerül sokadszorra sem.
7/13 anonim válasza:
Most ez csak egy szám. Van akit fitt 50 évesen is, persze olyan életmódot folytat.
8/13 anonim válasza:
Persze,vannak példák az időskori jogosítvány szerzésekre.
Azzal azért tisztában kell lenni, hogy a vezetés gyakorlás lehet nehezebben fog berögzülni, ha abban eddig nem volt semmiféke gyakorlat.
Abból szoktak kiindulni az oktatók is, hogy menni fog, viszont, ha nagyon lassú a fejlődés, még mindig van egy könnyítés: az automata váltó.
9/13 anonim válasza:
Volt kolléganőm ilyesmi korban csinálta a nagymotor jogsit. Lehet nem 55, de elmúlt 50 éves.
10/13 anonim válasza:
A feleségem ötven évesen szerzett jogsit. A kreszből egyszer bukott, a többi simán ment.
...na persze automata váltós kocsin tanult..(úgy, hogy már itt állt az új automata kocsija)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!