Ha egy autó jobbra akar kanyarodni, de mögötte a jobb oldalon a bicikli sávban jön egy bicajos, akkor kinek van elsőbbsége?
2024. márc. 9. 23:45
21/25 anonim válasza:
#20 Öhm, azért, mert egy lekanyarodó autót 50-nel hajtó sávban akarsz kikerülni, ahelyett, hogy picit lassítanál a neked kijelölt, te biztonságod érdekében létrehozott kerékpársávban???
22/25 anonim válasza:
#21: Az a sáv nem hajt 50-el, mert az autó kanyarodik, az autó bal oldalán pont egy kerékpársávnyi hely van ilyenkor még az ő sávjában (ha jobbra húzódott kanyarodáshoz). Te még tv-ben sem láttál közúti közlekedést?
23/25 anonim válasza:
Na, pont azon a helyen szoktak a motorosok-robogósok elzúgni a kanyarodók mellett. Észre sem veszed, és elkap, hiába tekergeted a fejed.
24/25 anonim válasza:
#23: miért olyan hihetetlen neked, hogy én figyelem és látom is mi történik körülöttem? (az életem múlik rajta)
robogóztam is sokáig, tudom miről beszélsz, szerencsére a robogósok es motorosok kilátszanak az autók felett, és elég komoly hanghatással is bírnak.
Hidd el jobban bízok a saját ítélőképességemben, mint abban, hogy a 10 masodperce ott alló autós nem unja meg, és nwm nyom egy kövéret éppen akkor, mikor mellette vagyok jobbról.
25/25 anonim válasza:
Engem nem zavarnak a biciklisek, amíg otthon a 4 fal között csinálják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!