Ilyen szomszéddal mit lehet kezdeni?
4 éve költöztek ide, 3 kocsival. A házukhoz 1 garázs tartozik.
Egyik kocsijuk be sem férne; vadászszezonban, vadászatra használják. Garázst nem bérelnek neki, mert "drága". A saját garázsuk előtt parkolnak vele.
A másikkal "centizgetni" kéne, inkább nem állnak be, és amúgy sem tudnának, mert a vadászautóval elállják a saját garázsukat.
A harmadikkal - a feleség használja városi autónak -, "Zsuzsi utál tolatni", ezért szintén nem állnak be. Nem is tudnának, lásd fentebb..
Ők fiatalok, én elmúltam 60.
Én szabadon hagyom a garázsom előtti területet - nagyon pici itt a placc -, hogy ők szabadon tudjanak forogni; ők nem biztosítják nekem ezt a lehetőséget. Egyre gyakrabban kényszerülök arra, hogy alászedetlen kormánnyal, behajtott tükrökkel vagyok kénytelen beállni a saját garázsomba. Ők nem akarnak "centizgetni", én centizgessek?
Szóltam nekik. Többször. Bocsánatot kérnek, pár hónapig legalább arra figyelnek, hogy a tolatási nyomvonalamat szabadon hagyják, aztán kezdődik minden elölről.
Indulnék boltba, de jelenleg a garázsomból sem tudok kiállni, mert 1 méretnyire idelóg az egyik autójuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!