Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ilyen szomszéddal mit lehet...

Ilyen szomszéddal mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

4 éve költöztek ide, 3 kocsival. A házukhoz 1 garázs tartozik.

Egyik kocsijuk be sem férne; vadászszezonban, vadászatra használják. Garázst nem bérelnek neki, mert "drága". A saját garázsuk előtt parkolnak vele.

A másikkal "centizgetni" kéne, inkább nem állnak be, és amúgy sem tudnának, mert a vadászautóval elállják a saját garázsukat.

A harmadikkal - a feleség használja városi autónak -, "Zsuzsi utál tolatni", ezért szintén nem állnak be. Nem is tudnának, lásd fentebb..

Ők fiatalok, én elmúltam 60.

Én szabadon hagyom a garázsom előtti területet - nagyon pici itt a placc -, hogy ők szabadon tudjanak forogni; ők nem biztosítják nekem ezt a lehetőséget. Egyre gyakrabban kényszerülök arra, hogy alászedetlen kormánnyal, behajtott tükrökkel vagyok kénytelen beállni a saját garázsomba. Ők nem akarnak "centizgetni", én centizgessek?

Szóltam nekik. Többször. Bocsánatot kérnek, pár hónapig legalább arra figyelnek, hogy a tolatási nyomvonalamat szabadon hagyják, aztán kezdődik minden elölről.

Indulnék boltba, de jelenleg a garázsomból sem tudok kiállni, mert 1 méretnyire idelóg az egyik autójuk.

2024. febr. 29. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csörgesd meg őket vagy csengess be, hogy álljanak arrébb. És minden alkalommal csengesd fel őket, amikor útban vannak. Hajnalban, délben, az éjszaka közepén. :D Előbb-utóbb megunják, és figyelni fognak rá, hogy ne hagyják az utadban valamelyik autójukat. :)
2024. febr. 29. 10:31
 2/5 bazaltkaroly ***** válasza:
100%
Az első jó megoldás. Ha nem hat, akkor te is állj oda közel a kapujukhoz, úgy hogy még legális legyen, de ne tudjanak könnyen beállni. ha szólnak, akkor mond, hogy megfájdult a nyakad és így nem tudsz rendesen betolatni.
2024. febr. 29. 10:59
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Centizgessél.
2024. febr. 29. 11:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy folyton zavarod őket ilyenkor, ahogy #1 írja, vagy hívod a rendőrséget, hisz garázsod elé nem állhatnak és nem akadályozhatják a mozgásodat.
2024. febr. 29. 11:41
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
El kell kezdeni leengedni a gumikat arról a kocsiról, amelyik útban van.
2024. febr. 29. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!