Hogy kaphatnám vissza hamarabb az autóm, a halott szerelőtől?
December 18.-adikén maszek szerelőhöz vittem az autóm kuplungcserére, és két nappal később készen kellett volna lennie. Sajnos szerelő idő közben kórházba került, és karácsony előtt meghalt, már el is temették. Az autóm azóta is a mühelyében van, azt sem tudom, hogy befejezte-e a munkát. Ma elmentem hozzá és beszéltem az özvegyével, vittem igazolványt, törzskönyvet, mindent, hogy megmutassam enyém az autó, és el szeretném vinni. Erre azt mondja az asszony, hogy ő nem ért hozzá, nem foglalkozik vele, a fia pedig épp ma ment vissza ausztriába. Várjak pár hetet/hónapot amíg hazajön a gyerek, és ő majd átadja az autót.
Most komolyan még hetekig kell várnom, hogy visszakapjam a saját autóm? Ha nem sikerült megjavítani, akkor elvontatnám így is, de az asszony még azt sem engedte meg, hogy belenézzek az autóba. Nem akarom őket a gyász közben basztatni, de ez felháborító.
Ne vedd magadra.
Van, aki alapból h...lye, az ilyeneknek a gyásza is h...lyén zajlik. Lehet, hogy szegény szerelő abba pusztult bele, hogy ez a nő egy életen át így szekírozta.
Gyerekük tojik az egészre. Az özvegy bezizzent.
Rendőrt kell hívni.
Osztrákoknál dolgozó gyagyás gyereknek lehetne annyi esze, hogy ott áll X idegen autó. Biztos jönnek érte a tulajdonosok. Meg kellett volna otthon beszélni. Kikeresni az autók kulcsait, ez ezé, az meg azé! Jön érte a tulajdonosa, nyugodtan viheti!
Én első körben a rendörséghez fordulnék, de ezzel párhuzamosan nem ártana egy ügyvédi/jegyzői felszólíás.
Nekem is van egy ügyem a rendörséggel április óta húzódik és még nem kaptam meg a jegyzőkönyvet a biztosítási ügyintézésemhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!