Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szolnokon mennyire fizethető...

Szolnokon mennyire fizethető le manapsag a vizsgabiztos? (B kat. Jogositvany)

Figyelt kérdés

2023. dec. 20. 16:38
1 2 3 4
 11/33 bazaltkaroly ***** válasza:
35%

Először is , inkább gyakorolj. Ha pénzzel mész át, és hiányosságaid maradnak, akkor lehet, hogy neked lesz egy jogsid, de nagy az esélye, hogy baleset lesz a vége. Nem érdemes trükközni, mert csak magadat vered át. Ha valami nem megy, akkor bátran kérdezz az oktatótól, hogy magyarázza el részletesen, hogy minden tiszta legyen. Ha jó az oktató, akkor el fogja mondani, hisz ezért fizetsz neki, ez a dolga.

Egy bukás nem a világvége (még kettő sem), ne keseredj el, ritka aki elsőre átmegy. Fog az sikerülni.

#4 Létezik még mindig a lefizetés Szolnokon kívül. Ismerek egy olyan embert, aki pár éve vizsgázott, és fizetett. Az az érdekes, hogy a srác nagyon is jól vezetett, de azt mondta, hogy azért fizet, mert inkább megveszi egyszer a jogsit, minthogy csengessen újabb órákért, ha esetleg valami apróság miatt megbukik. Hozzáteszem, hogy nem támogatom a csúszópénzes megoldást, próbáltam lebeszélni róla.

# 5 & 6 Persze igazatok van, de azért ne ítéljünk látatlanban. Nem tudhatjuk, hogy a vezetéstől stresszes, vagy csak vizsgadrukk. Ez olyan, mint a diák, aki kívülről fújja a tananyagot, de ha érettségin kiáll a tanárok elé, akkor egy mukkot nem tud megszólalni. De alapvetően egyetértek veletek is.

2023. dec. 21. 08:41
 12/33 anonim ***** válasza:
95%

EZ is jobban terjed mint covid.

Ha valaki ideges és nem tud vezetni, az akkor ne vezessen.

Legfeljebb gyakoroljon és ha már megy neki akkor vizsgázzon le.

2023. dec. 21. 08:56
 13/33 anonim ***** válasza:
91%
#11 Én ebben nem hiszek. Aki mindent tud, azt nem lehet csőbe húzni. Annak van vizsgadrukkja, aki tudja magáról, hogy nem készült fel eléggé. Egyetemi oktatóként nagyon is látom, hogy a hallgatóknak meglepően jó az önkritikájuk, és nagyon is tudják, milyen jegyet érdemelnének. Aki mindent tud, az nem izgul, hiszen nincs oka rá. Ha mégis, akkor keressen fel egy pszichológust.
2023. dec. 21. 11:27
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Vizsgadrukk-stresszhelyzet. Nevezhetjük így is úgy is. Tehát amíg valaki stresszes vizsga közben, addig ne vezessen. Mert ezer stresszhelyzet jöhet majd a jövőben vezetés közben is. Amiket meg kell oldania. Hirtelen. Jól.

2023. dec. 21. 11:40
 15/33 anonim ***** válasza:
0%
Sok a hiszti kicsit. Kenni kell azt kész. 20-20 az oktatónak meg a biztosnak aztán megvan a vizsga, izgulni sem kell.
2023. dec. 21. 11:42
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
#15 Ezt Szolnokon nem fogod tudni eljátszani. Azonnal kivágnak, de mivel az otkatón keresztül szokták intézni, le is fog beszélni róla. (Ezért sem értem a kérdést, mert miért nem az oktatóját kérdezi, miért minket?) (Hozzáteszem, szerintem némely oktatónál el sem jut a vizsgabiztosig a pénz.)
2023. dec. 21. 11:43
 17/33 anonim ***** válasza:
0%
Ja, Szolnok a szent város. Hagyjuk már.
2023. dec. 21. 11:47
 18/33 bazaltkaroly ***** válasza:
93%

#13 Pedig valós dolog, orvosilag is elfogadott.

Forrás: Börcsök Gyöngyi, pszichológus.

Link: [link]

Illetve én is tapasztaltam magamon még anno diák koromban.

Nyelvvizsgázni indultam. Én voltam a legjobb angolos az osztályban, illetve mivel sokat voltam külföldön, már hétköznapi gyakorlatban is beszéltem az angolt. Amint beléptem a szóbelire, szinte egy mukkot sem tudtam mondani, úgy makogtam, mint akit vallatnak. Ha nem velem történik, én sem hiszem el. Külsőleg, a vizsgáztató tanárnak ez úgy nézhetett ki, hogy semmit nem tudok, de az én angoltanárom egyből feltételezte, hogy ideges voltam, mert tudta rólam, hogy sokkal ügyesebb vagyok ennél. Egyébként sikerült végül, mert az írásbelim tökéletes lett.

Ez forgalmi vizsga alatt sokkal rosszabb, mert ott még benne van a fizikai hibázás lehetősége.

2023. dec. 21. 11:49
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
#18 Na, látod, orvosilag is diagnosztizálható, tehát tessék vele orvoshoz menni. Én is ezt mondtam.
2023. dec. 21. 12:06
 20/33 anonim ***** válasza:
Én is szoktam izgulni, de nem esek át az Erő sötét oldalára, hanem hasznomra fordítom, "csak azért is" megmutatom. Fejben dől el.
2023. dec. 21. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!