Szolnokon mennyire fizethető le manapsag a vizsgabiztos? (B kat. Jogositvany)
Először is , inkább gyakorolj. Ha pénzzel mész át, és hiányosságaid maradnak, akkor lehet, hogy neked lesz egy jogsid, de nagy az esélye, hogy baleset lesz a vége. Nem érdemes trükközni, mert csak magadat vered át. Ha valami nem megy, akkor bátran kérdezz az oktatótól, hogy magyarázza el részletesen, hogy minden tiszta legyen. Ha jó az oktató, akkor el fogja mondani, hisz ezért fizetsz neki, ez a dolga.
Egy bukás nem a világvége (még kettő sem), ne keseredj el, ritka aki elsőre átmegy. Fog az sikerülni.
#4 Létezik még mindig a lefizetés Szolnokon kívül. Ismerek egy olyan embert, aki pár éve vizsgázott, és fizetett. Az az érdekes, hogy a srác nagyon is jól vezetett, de azt mondta, hogy azért fizet, mert inkább megveszi egyszer a jogsit, minthogy csengessen újabb órákért, ha esetleg valami apróság miatt megbukik. Hozzáteszem, hogy nem támogatom a csúszópénzes megoldást, próbáltam lebeszélni róla.
# 5 & 6 Persze igazatok van, de azért ne ítéljünk látatlanban. Nem tudhatjuk, hogy a vezetéstől stresszes, vagy csak vizsgadrukk. Ez olyan, mint a diák, aki kívülről fújja a tananyagot, de ha érettségin kiáll a tanárok elé, akkor egy mukkot nem tud megszólalni. De alapvetően egyetértek veletek is.
EZ is jobban terjed mint covid.
Ha valaki ideges és nem tud vezetni, az akkor ne vezessen.
Legfeljebb gyakoroljon és ha már megy neki akkor vizsgázzon le.
Vizsgadrukk-stresszhelyzet. Nevezhetjük így is úgy is. Tehát amíg valaki stresszes vizsga közben, addig ne vezessen. Mert ezer stresszhelyzet jöhet majd a jövőben vezetés közben is. Amiket meg kell oldania. Hirtelen. Jól.
#13 Pedig valós dolog, orvosilag is elfogadott.
Forrás: Börcsök Gyöngyi, pszichológus.
Link: [link]
Illetve én is tapasztaltam magamon még anno diák koromban.
Nyelvvizsgázni indultam. Én voltam a legjobb angolos az osztályban, illetve mivel sokat voltam külföldön, már hétköznapi gyakorlatban is beszéltem az angolt. Amint beléptem a szóbelire, szinte egy mukkot sem tudtam mondani, úgy makogtam, mint akit vallatnak. Ha nem velem történik, én sem hiszem el. Külsőleg, a vizsgáztató tanárnak ez úgy nézhetett ki, hogy semmit nem tudok, de az én angoltanárom egyből feltételezte, hogy ideges voltam, mert tudta rólam, hogy sokkal ügyesebb vagyok ennél. Egyébként sikerült végül, mert az írásbelim tökéletes lett.
Ez forgalmi vizsga alatt sokkal rosszabb, mert ott még benne van a fizikai hibázás lehetősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!