Honnan tudhatom hogy jól vezetek e vagy nem? Nemrég lett meg a jogosítványom
Figyelt kérdés
2023. dec. 4. 18:14
1/6 anonim válasza:
Ott a válasz a kérdésben.
Második mondat.
2/6 anonim válasza:
Én már egy éve vezetek, de én sem tudom. Aki mellettem ül, az mind máshogy csinálná, már rég kiment volna, másik irányba, nem úgy parkolt volna stb. Aztán látom, miket csinálnak mások, hát vannak rosszabbak.
Volt, hogy vki az út bal oldalára kívánt parkolni és jött velem szembe, nekem kellett kikerülni. Faluban.
3/6 anonim válasza:
Amikor már határozott vagy, tudod mit akarsz és nem mások véleményét kéred ki, akkor már talán jól fogsz vezetni.
5/6 anonim válasza:
Ha állandóan vezetsz és sokat , akkor kb 10 év mulva megkérdezheted, vagy akkor már te is érezni fogod hogy hogyan vezetsz.
6/6 anonim válasza:
Volt már baleseted? Törtél már össze kocsit, vagy csak kicsit is megkarcoltad? Kellett már másnak miattad veszélyes dolgot tennie? Sűrűn dudálnak rád, vagy jelzik egyéb módon a nemtetszésüket a sofőr társaid?
Ha a válaszod nem, akkor nem vezetsz rosszul. Az pedig, hogy mit mond, aki melletted ül, teljesen lényegtelen, mert nem ő van a volánnál, nem ő dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!