A magyaroknak miért kell mindenáron autó?
Figyelt kérdés
Budapesti vagyok. Nevetséges, ami nálunk megy. Konkrétan kezd teljesen élhetetlenné válni a város a sok egyemberes kocsi miatt.2023. nov. 9. 07:53
1/23 anonim válasza:
Más országokban még rosszabb a helyzet.
Kaliforniában 3 órákat ülnek a kocsiba, csakhogy bejussanak a belvárosba.
Barcelonában éjjel kettőkor is dugó van.
Elhiheted, nálunk még így is, jó a helyzet.
2/23 A kérdező kommentje:
Jézusom. Ebből óriási baj lesz.
2023. nov. 9. 08:04
3/23 anonim válasza:
Meg egyre több a gazdag, akik az agglomerációból ingáznak.
4/23 anonim válasza:
Honnan tudod, ki miért autózik? Pl. kolléganőm autóval viszi a gyerekeket oviba, suliba, csak azt látni, hogy még a faluban is autóval jár. Azt nem, hogy utána megy még 30 km - t, ahová nem jár busz.
5/23 anonim válasza:
Szegény gyerek, nehogy már buszra szálljon. Erről beszéltem, el van kényeztetve.
6/23 anonim válasza:
Nem kell. Sokaknak nincs. Pláne Budapesten.
8/23 anonim válasza:
Tegnap le kellett mondanom az időpontomat, mert a sofőr nem engedett fel a buszra kb 5 másik emberrel együtt, mondván nincs több ülőhely, a következő busszal pedig már nem értem volna oda. Na többek között azért.
9/23 anonim válasza:
A fővároson kívűl is van élet...Vidéki nagyvárosban lakok,belvárosban nincs dolgom,a munkahelyem kocsival negyed óra,tömegközlekedésel 1 óra.Kocsi nélkül unalmas lenne az életem.A bérlet árán inkább kocsikázok.
10/23 anonim válasza:
Egyrészt Magyarország nem csak Budapestből áll.
Másrészt jelenleg az autóval való közlekedésre alapoznak rengeteg területen. Mert ugye fontos, hogy mobil legyél, de mindenre is jusson időd. Ezt tömegközlekedéssel max Bp-n oldod meg, de ott is csak akkor, ha nem kell átszelned naponta a várost.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!