Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Karcolták már meg szándékosan...

Karcolták már meg szándékosan az autódat?

Figyelt kérdés

Mit tennél ha mennél vissza az autódhoz (pl áruház parkolóba) és azt látnád hogy az autód oldala az elejétől a végéig végig van karcolva?

Egyáltalán mit lehet ilyenkor csinálni?

2023. okt. 28. 08:16
 1/5 anonim ***** válasza:
26%
Nem, ahol én élek, itt kulturemberek vannak.
2023. okt. 28. 08:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Mivel a normalisabb áruházakban van a parkolóban kamera(lidl, aldi, hulladék tesco, auschan, talán penny is). Ezért bemész a biztonsági őrhöz, hívtok rendőrt és megteszed a feljelentést.
2023. okt. 28. 08:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Itt sajnos nem volt kamera, ráadásul én már csak otthon vettem észre.
2023. okt. 28. 10:26
 4/5 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%

Szerintem nem különösöbben tudsz mit tenni ilyen esetben.

Ha nem túl mély a karcolás polírral kijön, ha meg nem, akkor fényezés ez van!

Én pont ilyenek miatt, meg a bunkó ajtórányitások miatt pl az áruházok legkietlenebb részére parkolok, inkább sétálok.

Nálam anno konkrétan volt, amikor megjött az "egyszerű" család az Ignis-el és a tulaj úgy baxta neki a kocsi ajtaját a sajátomnak kiszálláskor, hogy még az autóban is ültem, amikor meg szóvá tettem nem is értette mi a probélma azzal, hogy az ezüst színű autómon konkrétan volt valami fene tudja milyen Suzuki zöld árnyalat.

2023. okt. 28. 15:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem hogy veszek egy fedélzeti kamerát. Bár nem tudom hogy ha most lett volna, akkor előrébb lennék e..
2023. okt. 28. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!