Ha valaki szándékosan mélyen megcsikarja az autódat, te revansot vennél, ha tudod ki az?
Én is azon az állásponton vagyok, hogy attól hogy egy ilyen esetben a tettes óvodás szinten van, nem kell követni arra a szintre.
De kíváncsi vagyok, hogy vannak-e olyanok, akik hirtelen felindulásból, vagy hevesebb vérmérséklettől indíttatva mit tennének. Esetleg nem a tettes autóján, hanem az ábrázatán vennének revansot egy fa testápolóval?
Vagy valaki csak vállat vonna azzal, hogy több is veszett már Mohácsnál?
Mondanám, hogy kutyasétáltatás közben, véletlenül neki is eresszen le 1-2 kereke..., de az a baj, hogy az erőszak-erőszakot szül, és ez nagyon durván elfajulhat és egy végtelen vortex-be torkollik.
Persze lehet az, hogy balfax vagy ha nem reagálsz, hogy egy klasszikust idézzek "Nyuszi vagy McFly?"
A másik oldalról meg az van, hogy ha valakit pl csúfolnak és ignorálja, leszállnak róla, szóval ha lesz ok-okozat annak nem tudni mi a vége...
Ki akar úgy élni, hogy állandóan harcban vagy a szomszédokkal?!?
Az otthonnak elvileg nyugodt környezetnek kell lennie, elég sok xarság van a melóban, meg úgy általában, ha még az otthonodban is ezt kell megvívni, az biztosan nem a hosszú élet titka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!