Ha iszonyatosan szorosan rámállnak elölről és hátulról is (20-30 cm), akkor tolerálható az, hogy nem tudok másképp kiállni, csak ha (nem szándékosan! ) meghúzom az előttem lévőt?
Figyelt kérdés
Vagy akkor addig nem mehetek el, amig nem jön meg valamelyikük? És fizessem közben a méregdrága parkolást?
Eleve bunkó, aki képes így ráállni az emberre. Az önkormányzat meg igazán felfesthetné az autók helyeit.
2019. okt. 26. 16:43
1/9 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben nem én lennék, aki nem tartja be a közösségi együttélés íratlan szabályait. Én sosem állok így rá senkire, legalább 1-1 métert hagyok előttem és mögöttem is, szűkebb parkolóhelyre meg be sem állok.
Sajnos nincs 360 fokos kamerarendszer a kocsiban, azzal talán ki lehetne manőverezni a kocsit lehetetlennek tűnő helyzetből is.
Vagy hívják rendőrt, és akkor elvitetik az előttem álló kocsit?
2019. okt. 26. 16:47
2/9 A kérdező kommentje:
Értsd: nem arról van szó, hogy szándékosan meg akarnám húzni valamelyik kocsit. Csak lehet, hogy nem fog menni másképp, ha megpróbálom. Ilyen szinten nem érzem a kocsi határait, csak kb +/- 5 centi pontossággal.
2019. okt. 26. 16:50
3/9 anonim válasza:
Attól mert ők b.kó módon rád álltak és te meghúzod valamelyiket nem tolerálható (hiába is érzed azt,hogy ilyenkor jó nagy gázzal előre és hátra csinálnál helyed magadnak és kapják be)
4/9 A kérdező kommentje:
Végül fizettem egy 1000-est egy hajléktalan bácsinak, hogy segítsen. Több mint 30-szor kellett oda-visszáznom, 5 percig tartott, az utulso 2 percben a forgalmat is fel kellett tartanom (szuk, forgalmas, egyirányú belvárosi utca). Úgy érzem pedig megérdemelték volna az ilyen k*cs*g*k, hogy annyira legyek toleráns velük, mint ők voltak velem.
2019. okt. 26. 17:06
5/9 A kérdező kommentje:
Az meg nem indok, hogy máshol nem volt hely, azért kellett így beállni. Csomó parkolóház van a közelben...
2019. okt. 26. 17:08
6/9 A kérdező kommentje:
Azt néztem még, hogy nekik sem volt ám könnyű beállni ennyire bunkó módon, kicentizték a dolgot. Ezek képesek megszivatni másokat és saját magukat is, csak mert képtelenek 100 métert gyalogolni!
2019. okt. 26. 17:23
7/9 anonim válasza:
Az nem tolerálható, hogy kárt teszel más tulajdonában. Ha egyedül nem tudsz kiállni, kérj segítséget, ahogy azt tanították. Attól még, hogy valaki bunkó (ezt nem büntetni a törvény) te még nem okozhatsz kedved szerint kárt más tulajdonában (ezt viszont bünteti)
8/9 anonim válasza:
Nézd, ha nincs Mad Max stílusban felszerelve minden szarral a kocsid, nagyon lassú mozgásokkal ki tudsz állni úgy, hogy ne okozz kárt a többi autóban. Magyarul a “leszarom, rohadjon meg” stílusú, izomból kiállás nem tolerálható, de a finom ráütközés igen. Ennyit azért bírnia kell minden lökhárítónak, fényezésnek.
9/9 anonim válasza:
Nem tudom mit értesz tolerálható alatt, de ez biztos nem indok, hogy kárt okozz más tulajdonában, és a te felelősséged lesz megtéríteni a kárt, ha mégis megtennéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!