Miért fuck-ol be az az autós a bringásnak, aki nem is tudja a szabályt?
"Azt jelenti, a bringásnak van elsőbbsége"
Nem azt jelenti. A burkolat színe nem befolyásolja az elsőbbséget.
Ha jól értem, valóban elsőbbséged volt, de nem a piros festék miatt, hanem mert az autós kanyarodott, te meg nem.
1-es jól mondja!
Kérdező, az legalább kiderült, hogy te ugyanúgy nem ismered a KRESZ-t, mint akin most fel vagy háborodva. :-)
Köszönöm szépen az #5 válaszolónak. Tehát mégiscsak van hozzá köze annak a pirosnak.
A #3-nak meg üzenem, hogy lehet, hogy pontosan nem tudtam az okát, de azt tudom, hogy úgy van a szabály. Igaz, jogosítványom nincs, de mindig tájékozódok, mikor számomra ismeretlen helyzettel találkozom. Tehát nem vagyok full tudatlan ebben a témában.
#2 Ó, hát ez szinte semmiség...
Én valamelyik nap a Budaörsöt a BUBA-val összekötő kerékpárúton haladtam, majd ahogy elértem a BUBA-t, nem a kerékpárúton mentem tovább (Budapest vagy Biatorbágy irányába), hanem kimentem az úttestre, a Raktárvárosi útra, mivel az úticélomat (Diósdon át Érd, majd Batta), arra tudom elérni, nem a kerékpárúton, ami teljesen másfelé visz.
Erre egy Suzuki Swiftes úr, aki a kora alapján valószínűleg még nem is a KRESZ-ből, hanem annak az elődjéből tett vizsgát, hevesen dudálni kezdett, majd elkezdett kioktatni, hogy me mééé nem a kerékpárúton megyek...az, hogy közben feltartotta a mögötte feltorlódott kocsikat, nem érdekelte 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!