Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Gyanus jel vagy nem, mit...

Gyanus jel vagy nem, mit mondanátok? Autos oktatas atver az oktato?

Figyelt kérdés

Autos oktatoval le lett beszelve egy havi rend h minden nap megyek 16:00-18:00 vezetni es kaptam is egy szep beosztast a honapra a vegere vizsga kb minden masodik nap vezetés.

Erre most par napja azzal jott hogy hat valtozas van a rendszerben es nem tudok majd akkor vizsgazni csak 10 nappal elotte satobbi satobbi es "majd" o atrakja az idopontjaimat ugy h jo legyen meg tudjak vizsgazni. Erre amikor rabolintok h oke legyen ket nappal ra este 11 kor kuld emailen egy beosztast ahol random berakogatott ilyen reggel 8 orai vezeteseket a delutaniak utani masnapokra. Itt gondolom semmilyen valtozas nincs a rendszerben csak senki sem akart nala 8 kor vezetni es en voltam a hülye madár akinek ezt el tudta adni? Mast meg berakott az en vizsgaidopontomra es delutani idopontjaimra? Honnan tudhatom mi az igazsag? Ha meg most ebbol cirkuszt csinalok biztosan megszivat. De ha lenyelem akkor meg mar lenyeltem a szivatast. Azert ezt illik megkerdezni elotte h jo-e nekem a korai vezetés hiába van nyár, nem? + Raadasul mi van ha arra megy a jatek h azert hozott elore h eladjanak majd még 10 pótórát? Mert ugye igy jon 10 nappal elore a vizsga erdekes modon h az hoppa pont kijon majd?

Es mit tehetek? Mert ha most azt mondom h na szorakozzon a kozeli rokonaval es maradjunk a megbeszeltnel majd tuti beszivat hogy jo akkor majd massal vezetek meg jo akkor majd igy meg ugy meg hogy o mar atirta a vizsgamat meg a beosztast es nem tudja. Ha meg benyelem ezt elore erzem h szopas lesz belole. Raadasul meg el is kuldhetnek talán h akkor menjek mas iskolahoz. Szoval félek szólni de szerintem ez netto átverés...

2023. júl. 27. 05:04
 1/7 A kérdező kommentje:
Raadasul itt ahol vezetek (nem fogom leírni) 12 ezer egy óra szóval ezert tenyleg elvarna az ember a korrektséget es h ne eljenek vissza a helyzetével.
2023. júl. 27. 05:06
 2/7 A kérdező kommentje:

Szoval roviden: mi az h "változás van a rendszerben"

Ezt mivel támasztja alá? Tényleg volt ilyen?

2: mi az h a megkerdezesem nelkul oszt ki idopontokat?

2023. júl. 27. 05:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondtad,hogy neked nem felel meg és változtasson?

Nem együtműködő akkor beszélj az iskolával.

Ezt már megtetted?

2023. júl. 27. 05:26
 4/7 A kérdező kommentje:

Hat ma reggel fogom neki mondani. Mert keso este kuldte el ezt az uj beosztast a megkerdezesem nelkul. Az autosiskola se fog tudni mit mondani mert sajnos az oktato tudja jol h szeptembertol dolgozom es kisakkozta ezt a vegere. Masik az h o 10 nap "szabadsagot" mar kihozott maganak addig en 10 napig nem is tudtam vezetni most meg hirtelen osszevissza nem a megbeszeltek szerint? Most mit mondjak?

Es az egeszet azzal indokolja h valtozas van a kozponti rendszerben es nem tudok majd akkor vizsgazni amikor... Milyen valtozas?.. mert azt mondja ha nem megyek az a kovetkezo vizsgak mar szeptemberre esnének.

Es erre hivatkozva lett lerombolva az egy honapja megbeszelt beosztas

2023. júl. 27. 05:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet nincs benne semmi , csak szabadságolni fognak a vb-k is. Èn munka mellett csinàltam a jogsit, 3 hèt alatt vezettem le a 30 óràt, örültem , hogy nem húzza el. Sok ember egy èvig kinlódik , mert alig viszik vezetni.Kèrdezz rà mi az oka, de szerintem csak ennyi , hogy a közlekedèsiek is mennek szabira
2023. júl. 27. 06:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is van egy "nyári szünet" a vizsgabiztosoknál, viszont annyi átverés biztos van a dologban, hogy ezt nem most találták ki, csak eddig az oktatódnak elkerülte a figyelmét.
2023. júl. 27. 06:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát arra hivatkoznak igen, hogy a Közlekedési Hatóság, vagy mi elmegy szabadságra két hétre és hogy ők nem tudják pontosan mikor és nem fogok tudni egyáltalán vizsgázni csak így.
2023. júl. 27. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!