Jó Autós oktatót csak kapcsolatok útján lehet elérni, mások hogy csinálják??
Ismerősök által. Nálunk a városban szinte mindenki ismeri legalább hallomásból a legtöbb oktatót, nálunk pl. apám tudta, melyek azok, akikhez nem szabad menni, aztán tesóm jogsija után még egy felkerült erre a listára, az enyémet konkrétan a szupermarket parkolójában amikor meglátta, odaszaladt hozzá, hogy most kezdte a gyerek a KRESZ-t, vállalna-e. Amíg tanultam, addig is volt, aki mástól átjött hozzá. Mondjuk végül vele se volt apám elégedett, de talán rájött, hogy az oktatás és a rendszer szerkezete inkább hibás, úgyhogy az alapok megtanítására öcsémnek is jó volt az én oktatóm.
Amúgy keress nő oktatót, A kategórián is azt tapasztaltam, hogy míg a férfiak nagyon jól elmagyarázzák a rutint és leüvöltenek az olyan hibákért, amik egyébként az életedbe is kerülhetnek, ha egyedül csinálod, a nők általában türelmesebbek és kedvesebbek. Cserébe mondjuk nekem kevesebb is ragad meg a mondanivalójukból, mert a semmiért is megdicsérnek, erősen rád szólni meg nem fognak, valamit valamiért.
Kapcsolat vagy szerencse.
Nekem az utóbbi volt. Neki is voltak neha proli (szexista, rasszista) megszólalásai, de nem ordított és végig korrekt volt velem, annak ellenére, hogy buktam is egyszer a saját hibámból.
Én amikor felhívtam a sulit akkor ajánlottak két oktatót akinek a találkozási pontja a lakhelyemhez a legközelebb volt. Lecsekkoltam őket Facebookon és amelyikük szimpatikusabbnak tűnt, őt választottam. Láttam, hogy az egyiküknek a tanulói adtak ajándékokat, bögrét, noteszt, tollat egyedi “a legjobb oktató” felirattal, ez meggyőzött. Nagyon jó oktató volt valóban, voltak idegesítő szokásai, de a lényeg miatt mentem oda, amit nagyon jól csinált. Türelmes volt, sosem becsmérelt vagy ordítozott, mindig odafigyelt rám, nem rugdalt azonnal vizsgázni de nem is vetetett velem 100 órát, jól magyarázott, mindig azt gyakoroltuk amiben éppen bénáztam. Valóban megtanított vezetni és nem törte le az önbizalmam. Azóta én nyilván ajánlom őt mindenkinek :)
Te is visszavehetnél amúgy egy kicsit, mert elég agresszívnek és bunkónak tűnsz, nem csoda ha egy oktatóval sem jössz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!