Jó Autós oktatót csak kapcsolatok útján lehet elérni, mások hogy csinálják??
Ha nem tanítja meg rendesen, azt joggal kifogásolod.
Nekem jó oktatóm volt, de annak idején osztálytársaim sem panaszkodtak ilyenre. De ez régen volt.
"Bármelyik oktató jó. A stílusuk olyan, amilyen. Egyik sem fogja a lelkedet pátyolgatni."
"Nem kisiskolás tanító néni a vezetésoktató, ezt kéne már mindenkinek az eszébe vésni. Azért fizetsz, hogy rámutassanak a hibáidra, és felkészítsenek a forgalmi vizsgára, ennyi. Szolgáltatást veszel igénybe, amire neked van szükséged, úgy is kéne hozzáállni."
A jó öreg kelet-európai igénytelenség: kifizetsz egy vagon pénzt, és még érezd magad megtisztelve, hogy emberi módon szólnak hozzád.
Nem tudom, miért alakult ki, hogy felnőtteket bármilyen stílusban eredményesen lehet oktatni, de baromira nem így van. Érdekes módon én tudtam olyan oktatót találni, aki tisztában volt vele, hogy türelemmel és korrekt emberi hangnemmel sokkal nagyobb fejlődést lehet elérni, mint az őrmester stílussal, az üvöltözéssel, valamint a tanuló lekezelésével.
A lényeg lemaradt a kérdező számára: ismerősi ajánlásra találtuk. És teljesen jól felkészített, a párom is és én is elsőre átmentünk a forgalmin bármiféle "ellenszolgáltatás" nélkül.
Annyit tegyünk hozzá, hogy nem az ilyen oktatók azok, akik a legalacsonyabb tarifával dolgoznak.
Budapesten tudok jó oktatót ajánlani a No-paránál, ha érdekel.
Küldj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!