Felhívtak, hogy egy nő nyáron szült egy gyereket és két telefonszám van megadva de a másikat sose tudják elérni. Az egyik telefonszám az enyém ami le volt adva de mikor felhívtak semmi infót nem mondtak. Hogyan derítsem ki, hogy én vagyok-e az apja ?
Ahha...
És ki hívott, honnan, és leginkább miért?
Sose hallottam olyat, hogy szülésnél meg kell adni telefonszámot. Minek?
Meg a nő is hülye, hiszen ha alkalmi kaland volt (hogy maradt meg a telefonszámod nála?), akkor minek akar szólni neked a gyerekről? Apasági nyilatkozatot nem tettél, így lényegében mindegy hogy mit mond vagy mit akar.
(Az egy másik kérdés, hogy borzasztó felelőtlenség bulizgatásokkor védekezés nélkül sze*elni........)
Miért hívtak volna?
Ki hívott volna?
Ilyen Magyarországon nincs.
Max ha meghalt a szülő nő
Másrészt nem csak akkor hívtak volna, ha nem érik el a másik számot.
Párhuzamosan mind2-t felhívod logikusan.
Budapest Főváros VIII. Kerület Józsefvárosi Önkormányzat hívott a +36 1 45 92 176 telefonszámon és csak annyit mondott az ott dolgozó nő, hogy júliusban megszületett a gyerek és két telefonszám van megadva, az egyik az enyém és mikor felhívott elmondta a nő nevét amit már elfelejtettem mert nem vettem komolyan gondoltam téves szám mert egy pesti nő, hogy eshetett volna teherbe tőlem mikor borsodi vagyok. Csak felmerült a gyanú bennem, hogy lehet, hogy az illető hölgy járhatott itt ahol lakom mert mi van ha valami rokona itt lakik. MÁSNAP FELHÍVTAM AZ ÖNKORMÁNYZATOT DE AKKOR MÁR NEM AKARTA ELÁRULNI AZ ILLETŐ HÖLGY NEVÉT. SEMMI INFÓT NEM MONDOTT ARRA HÍVATKOZVA, HOGY NEM RÁ TARTOZIK (AZ ÖNKORMÁNYZAT DOLGOZÓJA).
Az a baj,hogy nem tudom, hogy derítsem ki, hogy én vagyok-e az apja vagyhogy mit tegyek mert az önkormányzat már nem mondd semmit. A másik telefonszám ami le van adva azt nem tudják elérni. Egyébként mikor másodjára telefonáltam akkor nem tették le a telefont és háttérzajt hallottam, hogy beszélgettek végül én tettem le a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!