Felhívtak valami ismeretlen telefonszámról (0036 52 574 582), hogy akarok-e valami jelzőrendszeres készüléket. Mi ez az egész?
Te beszéltél vele és tőlünk kérdezed meg mit akart?
Hm...
Bűnszervezet, de mivel Teleshopos szám, valószínűleg nem olyan szinten kell gondolni rájuk, mint mondjuk lakásbetörésre vagy unokázós csalókra.
Inkább "csak" azok a sunyi szélhámosok, akik idősek hiszékenységére utazva megpróbálnak eladni ezt-azt, rábeszélni, pénzt kicsalni, átverős szerződést aláíratni.
Ezt pedig nem olyan nehéz kivédeni, csak ki kell oktatni az idős rokonokat (is).
Vedd fel és kérdezd meg legközelebb.
Én is jártam már úgy, hogy fel kellett volna hívnom valakit (nem ismerőst), de nem vették fel. Napokig hívogattam, de semmi. Közben hazajöttem a külföldi utamról, az otthoni számomról elsőre fölvette. Mondom hogy már kerestem sokszor.
Ja, az? Neki nem volt ismerős a szám, azért nem vette fel, Plusz még fel is tett valami weboldalra, mint amit itt linkeltek, hogy gyanús szám.
Meg azon a linken valami észkombájn ilyet ír, hogy nem érti hogy hívhatták fel, mert titkos a száma, meg ne hívjátok fel, ne vegyétek fel, ő sem vette fel, meg letiltotta, stb. Normálisak ezek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!