Még simán lehet olyan régi autó amiben nincs klíma, előfordulhat kicsit gáz, annyi óradíjért amit elkérnek.
Ha van klíma, de nem működik huzamosabb ideje, nagyon gáz.
2023. júl. 21. 17:19
2/15 anonim válasza:
Koptatnám az idiótáját , neked sem kötelező nyomottakkal üzletelni .
2023. júl. 21. 17:21
3/15 bazaltkaroly válasza:
Gyakori sajnos. Ennyi pénzért tényleg vehetnének egy kényelmesebb autót. Nagyon sok oktató jár tragacsokkal, ami annyira nem negatívum, mert ha megtanulsz egy olyanon vezetni, akkor már egy jobb autó sokkal könnyebben fog menni. Volt egy barátom, akit egy vadi új autóval tanítottak - talán ő volt a harmadik tanuló, aki benne ült -, aztán kapott céges kocsinak egy lepukkant Realultot, amit alig tudott kezelni. Folyton lefulladt, mert szokatlan olt neki. De azért egy klíma ma már nem olyan luxus.
2023. júl. 21. 17:22
4/15 anonim válasza:
Hát figyelj, az én oktatóm autójában volt, de mivel láncdohányos volt és egyfolytában bagózott így lehúzott ablakoknál nem volt sok értelme, a fűtésnek sem télen :/
Egyébként ha nem egy nagy teljesítményű autó akkor a klíma nagyon visszaveszi a teljesítményét, az én 115 lovas autómat konkrétan padlóznom kell kb nyáron a klíma mellett, hogy meglóduljon, annyira lomha lesz tőle, teljesen más vezetni klíma használata mellett, lehet hogy azt nem akarja hogy ehhez hozzászokj vagy megzavarjon.
2023. júl. 21. 17:25
5/15 Koaxk Ábel válasza:
#3-as
A sztoridról a saját történetem jutott az eszembe, 2001-ben csináltam a jogsit és akkoriban lehetett az autós iskolában autót választani.
Én megláttam a listában a VW Golf-ot ú mondom az nagyon menő... valóban akkoriban a 4-es Golf, meg szerintem ma is a Golf főleg tanuló autónak nem egy rossz választás.
Na erre kiderült, hogy valami szutyok lelakott szívódízel 2-es Golf-ot választottam ami még szivatóval indult, hozzá egy kretén oktató...
De tény, hogy azután minden más autót vezetni hiperugrás volt!
2023. júl. 21. 19:15
6/15 anonim válasza:
Vezetni kell megtanulni, nem hidegről-melegről, könnyű kuplungról, és hárombetűs kiszolgáló kütyükről álmodozni.
2023. júl. 21. 21:26
7/15 anonim válasza:
Nem teljesen normális. Azért egy légkondi már alap lenne így 2023-ban.
Ha nincs benne, akkor szerintem túl öreg autó oktatásra. Ha van, csak rossz, az no komment.
2023. júl. 21. 21:30
8/15 anonim válasza:
Nem tudom mot panaszkodsz kérdező! Én a motoros jogsimat csináltam nyáron, és szerinted mennyire van meleg egy motoros ruházatban? Megsúgom,hogy nagyon. Városi vezetésem meg 90%-ban esőben volt, és itt nem véd semmi, mint az autóban, a ruha is átázott mindenkin a 2x50 perc alatt
2023. júl. 21. 21:57
9/15 Koaxk Ábel válasza:
#8-as azért a motor tök más tészta, nyilván aki motorozik nem a komfortot keresi és a motorozás valamilyen szinten mindig is kompromisszumokkal járt, egy autónál azért tényleg teljesen elvárható a klíma ma már.
2023. júl. 22. 11:25
10/15 A kérdező kommentje:
Jó autója van,de ez ilyen klíma ellenes. Azért nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!