Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A földművesek miért nem...

A földművesek miért nem hagyják a traktorokat kint a földeken mikor napokig dolgoznak ?

Figyelt kérdés

Ahelyett hogy több településen keresztül mennek velük minden alkalommal, ott is hagyhatnák őket. Ugy is pickuppal jarnak, tudnak kivinni gazolajat is a földekre a traktoroknak.

Volt egy öreg akinek almása volt. Minden nap ment ki traktorral permetezni. Elment megtankolni es a benzinkútrol ment vissza az almásba.

Volt neki autója is, tudott volna minden nap vinni gázolajat amit beletölt és nem 40el megy ki traktorral minden nap.

2023. szept. 25. 22:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem alszol a munkahelyeden? És akkor nem kéne minden nap ide-oda autózgatnod
2023. szept. 27. 15:44
 22/23 anonim ***** válasza:
57%
Vagy lehet járni tömegközlekedéssel. Legalább nem stresszeled szét magad a vezetésen
2023. szept. 27. 16:17
 23/23 anonim ***** válasza:
Anyám borogass egyik válaszoló jót akar de sok minden nem pontos a fogyasztás amit írt durván sok. A kérdező meg szimplán ...... Egy teljes tartály üzemanyag a gépen hivatalosan egy muka napra elég a jelenlegi 210 lovas gépemen 350 literes a tank. Utántöltés tartós munkánal szükséges gép telephelyen ha messze van a kút de ha közel van kúton tankol. A kis gépek mint a bobcat persze hogy után van töltve dehát én még olyat bem láttam talajmunkát végezni. Kérdező ha nem értesz hozzá ne okoskodj. Ui az erdő legmélyén hagytunk egy dózert másnapra szerszámos láda meg a gázolaj eltünt belőle szerintem ez a legjobb válasz.
2023. dec. 26. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!