Indokolt, ha a rendőrautós megállít és megbüntetnek, mert nincs rajtam biztonságiöv?
Figyelt kérdés
Az övek az kocsimban egyszerűen nem biztosítanak hosszra, nem tudom becsatolni az a helyzet. El vagyok hízva az tény, de ilyenkor tényleg megállítanak ha meglátnak?
Büntethető vagyok ilyen helyzetben?
2023. szept. 22. 19:48
11/15 anonim válasza:
Hát ha nem vagy be csatolva, balesetnél nagyon komoly sérülést szenvedhetsz! Sok esetben véd a biztonsági öv! Jogosnak tartom a büntetés kiszabását! Valahol téged védenek ezzel ha jobban bele gondolsz!
12/15 veterán vas válasza:
1. Az autó gyárilag övvel szerelt.
2. Magyarországon kötelező az öv használata.
Ezek ismertében -szerintem- nincs miről beszélni, tehát aki nem használja, azt megbüntetik.
14/15 anonim válasza:
ÍEddig mi volt az amit nem értettél meg hogy kiemeled a kérdést???🙈😱😬
15/15 Szolovjov válasza:
A vezetőre rá kéne bízni becsatolja-e vagy sem, az ő dolga. Ugye a gender idióták is ,,azt tesznek a testükkel amit akarnak". Viszont az utast azt szigorúan venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!