Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Falun belül miért járnak...

Falun belül miért járnak annyian autóval?

Figyelt kérdés

Kis falu es még gyalog is max 30 perc gyalog a két legtávolabbi pontja. Mégis sokan az utca elejére is autoval mennek. Az utak szűkek, 2 auto nem fér el, egyiknek el kell engednie a masikat.

Én csak esős időben megyek falun belül autóval vagy ha nehezebb dolgot viszek.

Amugy biciklizek, robogozok, gyaloglok

Nem lenne élhetőbb ha a legtobb ember igy tenne?

2023. szept. 20. 13:01
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
79%
De, csak nem mindenki csak falun belül közlekedik és ha már van kocsi, akkor miért sétáljon 30 percet, ha ott lehet 3 perc alatt is?
2023. szept. 20. 13:08
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Mert megszokták a kényelmet.
2023. szept. 20. 13:11
 3/28 anonim ***** válasza:
68%
Én például azért, mert drága az időm.
2023. szept. 20. 13:13
 4/28 anonim ***** válasza:
67%
Falu a képmutatásról is szól, hogy ha a szomszédnak van, akkor nekem is kell, de ha lehet jobb és nagyobb. Szóval ha valaki kocsival megy, akkor a másiknak is meg kell mutatni, hogy ő is menő.
2023. szept. 20. 13:17
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Városon belül is a 30 perc az 30 perc, és mikor az ember pl délutános, és a délelött hamar elmegy, akkor nem mindegy, hogy az az 1 óra amit gyaloglással töltene, mondjuk nyári 40 fokban, azt letudja 2x5 perc alatt.
2023. szept. 20. 13:20
 6/28 dirtboy ***** válasza:
86%

Télen hideg van,nyáron a nap éget szét,a köztes időben meg ott a megszokás hogy télen is meg nyáron is autóval mentünk.

De lehet magához vesz valami tárgyat vagy személyt vagy vissza felé úton bemegy a boltba,esetleg onnan még majd tovább fog menni csak megállt, millió oka lehet amiért inkább autóval mennek az emberek. Az autó a kényelmünket szolgálja nem kevés összegért,hát akkor szolgálja csak szorgalmasan.

2023. szept. 20. 13:24
 7/28 anonim válasza:
94%

Az emberek döntő többsége csak kényelemből meg lustaságból használja az autót, nem azért, mert szüksége van rá!

Nekem azért nincs már autóm, mert feleslegesnek tartottam. Tömegközlekedéssel is eljutok bárhova töredék annyi pénzért!

Évente két - három alkalom csupán, amikor valóban szükségem lenne egy autóra.

2023. szept. 20. 13:48
 8/28 anonim ***** válasza:
58%

- Hiába van 30 percre a bolt, hogyan hozzam haza a 3 szatyornyi cuccot?

- Egy jobb e roller 400+. 500-ért autót kapok, amit télen is használhatok, meg esőben is.

- Más meg cigire és Ájfosra költ.

2023. szept. 20. 14:16
 9/28 anonim ***** válasza:
62%

Èn is autóval jàrok nagyrèszt. Ès ahogy az utolsó irja. Màs dràga

telefonra költi a pènzt, vagy elfüstöli. Nincs kedvem sètàlni amikor azèrt van a kocsim, hogy ne keljen. Vàrosban jàr busz , mègis vannak autósok. Nèha biciklizek, ha nincs sok cuccom, vagy tènyleg közel kell menjek. Robogóm nincs

2023. szept. 20. 14:31
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
9. hatalmasat írt! Mi van a városiakkal? Ott van bolti meg kész kaja futár, meg TAXI, meg helyi járatok, mégis kocsikáznak, és sokan óriási SUV-okkal, na?
2023. szept. 20. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!