Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Autósoktatónak köszönet a...

Autósoktatónak köszönet a sikeres vizsgáért?

Figyelt kérdés

Sikeres vizsga után szeretnék neki adni valami apróságot, de nem tudom, mit lehetne, hogy tényleg örömet okozzon.

Borítékot nem szeretnék, meg nem is híve (vizsgabiztosnak sem), meg hát persze utólag adnám, ha már átmentem és ennyi volt.

Cuki gravírozott kulcstartót már kapott más tanulótól, az ott van a kocsijában, szóval egy tipik klisés ajándék kilőve :D, ugyanolyat nyilván nem adok.

De valami ilyesmire gondoltam, valami apróság, tényleg csak köszönetképp.

Ötlet?

2023. aug. 26. 12:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én talán egy Merci csokit meg virágot (nő volt) vittem neki. Vagy standard névnapi ajándékkosár, tudod, amiben van kávé meg csoki meg ilyenek. Nem vinném túlzásba, meg attól is függ, hogy mi a kapcsolat, ha konkrétan nem is ismerted, mielőtt leadta a 30 órát, akkor nem erőltetném.
2023. aug. 26. 12:57
 2/11 A kérdező kommentje:

Férfi oktató, én nő vagyok. Nem ismertem korábban, de sok órát jártam hozzá, közben olyan élethelyzet is volt, amikor nem tudtam vezetni, annak kapcsán is végtelenül korrekt volt, meg amúgy nagyon normálisan oktat, nem csak a vizsgára készít fel, de azon túl is.

(Nyilván viszonyítási alapom nincs, én így érzem.)

Nem akarom túlzásba vinni, nyilván egy hónap múlva kb már nem is emlékszik rám kis túlzással, csak olyan gesztus jelleggel, hogy köszönöm a munkát, türelmet.

2023. aug. 26. 13:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Tokaji aszú meg egy bonbon.
2023. aug. 26. 13:17
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Egy üveg pia. De amúgy jól gondolom, hogy bejön neked?
2023. aug. 26. 13:42
 5/11 A kérdező kommentje:
4, Nem jól gondolod. :)
2023. aug. 26. 15:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Tehát azért akarod megajándékozni, mert elvégezte a munkát, amiért fizettél? Fura.

Amúgy csoki/pia. Nem kell túlbonyolítani.

2023. aug. 26. 15:12
 7/11 A kérdező kommentje:

Iskolában tanároknak sose adtatok év végén köszönőajándékot? Például?

Nekem ez most meglepő hogy annyira meglepő, én azt hittem, hogy ez valamilyen szinten bevett dolog, mármint hogy sokan csinálják. Ugye mondtam, hogy nála is láttam ilyen biszbaszajándékot a kocsiban (bár nyilván nem tudom, milyen viszonyban van azzal, akitől kapta).

De akkor maradok a bornál vagy ezek szerint lehet, hogy hagyni kéne a fenébe. :) Sem magamat, sem őt nem akarom kínos helyzetbe hozni, hogy emögé esetleg többet kéne látni.

2023. aug. 26. 18:00
 8/11 anonim ***** válasza:
#7 Tényleg egy bor meg esetleg egy csoki. Én egyetemen a konzulensemnek is adtam, de szigorúan akkor, amikor már a kezemben volt a diploma. A csokinak örült, a bor azóta is a szekrényében van, mint mesterképzés alatt megtudtam, nem iszik alkoholt. Annak a végén már nem adtam semmit.
2023. aug. 26. 19:36
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Borítékban húszezres. Mondjuk ezt inkább előre szokás.
2023. aug. 26. 20:15
 10/11 anonim ***** válasza:
91%
#9 De buta vagy. Én pl. azért köszöntem meg az oktatómnak, mert olyan szempontból rugalmas volt, hogy én kollégista voltam gimiben, és péntekenként amikor végeztem a suliban, addigra ő két diákkal feljött vidékről, aztán vezettem a többiekkel váltásban, aztán országúti/éjszakai jelleggel hazahozott az összes cuccommal. Vagy hétközben volt hogy felhívott hogy ma délután 1 órára ráér, vezethetek. Nagyon rugalmasan kezelte az időbeosztásom, és a 17. szülinapom másnapján rutinvizsgáztam, előtte is, utána is nyomatta az órákat, hogy minél hamarabb jogsim legyen.
2023. aug. 26. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!