Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen méretű és menetszámú...

Milyen méretű és menetszámú egy standard kerékpár kerékagy tengely? Néztem Googlin de nem találtam. Köszönet!

Figyelt kérdés
Két kerékből ki szeretném cserélni a két tengelyt egy 1,3 méter hosszú menetes szárra. Milyen méretet kérjek a szaküzletben? Fogok egyáltalán kapni? Ha a menetszám sehogy sem passzol azon gondolkodom, hogy kifúrom a kónuszról a menetet és kontra anyákkal rögzítem. Nem kell, hogy tökéletesen passzoljon. Minden jó ötlet érdekel. Szép napokat!

2018. ápr. 9. 10:38
 1/1 D. Brasco ***** válasza:
Minek kínlódsz menetes szárral meg ilyen kókány kónuszkifúrós baromsággal......bicikli boltba bemész elmondod mit akarsz azt adjak is.....az egesz mutatvany meg par ezer forint es jó is lesz,nem pedig valami kontár összekendácsolt jólvanazúgy megoldás!
2018. ápr. 9. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!