Laci199 kérdése:
A Waze-n ha beállítom az E-Matrica országost akkor számláz ki érte valamit a szolgáltatóm?
Figyelt kérdés
Bocsi a hülye kérdésért de nem régóta van jogsim és nem használtam még Wazé-t, és most autópályán szeretnék menni és beállítottam a Wazén az E-Matrica országos Vignettát, hogy autópályára vigyen. Ez most pénzbe került amit kiszámláz majd a szolgáltató, vagy csak be van építve ez a plusz modul a Wazéba?2023. aug. 26. 01:02
1/6 anonim válasza:
Nem, Waze-n nem lehet matricát venni. Amit te beállítottál, az csak az, hogy a Waze tudja milyen matricád van (ha van) és ez alapján tervezi az útvonalat. Ha van pl. Pest megyei matricád, akkor bátran felvisz az M0-ra, de ha megindulsz a Balaton felé az M7-esen, akkor le fog hozni a pályáról, mielőtt elhagyod Pest megyét.
2/6 A kérdező kommentje:
Aha értem köszönöm szépen!
2023. aug. 26. 01:16
3/6 anonim válasza:
Nem,a beállítással csak az jelzed a Wazenek hogy van autópálya matricád,tervezhet útvonalat autópályára.
Akkor van nagyobb értelme hogyha pl.csak Pest megyeid lenne,más nem és akkor az utolsó kihajtónál levinne ingyenes főútra.
4/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen neked is!
2023. aug. 26. 01:22
5/6 anonim válasza:
"akkor le fog hozni a pályáról, mielőtt elhagyod Pest megyét."
Pontosabban miután elhagyod, mert a megyehatár utáni lehajtóig jó a megyematrica.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. aug. 31. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!