Mit tudok csinálni ha a mobilos szolgáltatóm többet számláz?
Figyelt kérdés
A szolgáltatónál előfizetésem van, amihez tartozik 150 perc hálózati kívüli lebeszelhetőség. Na most én azt sem beszéltem le..viszont Szerintük én EZEN FELÜL még plusz 5 órát!! beszéltem. Nem tudom nyomon követni, hogy hol tartok a 150 perccel..raadasul azt sem engedik megnézni, hogy kivl mennyit beszéltem..Ilyenkor mi a teendő? Részletes számlát kerbi esetleges? Mert már többször is számlázták ki a szokott összeg több, mint dupláját!2016. jún. 17. 10:06
1/5 Koplárovics Béci válasza:
Hívásrészletezőt minden szolgáltatónál lehet kérni adott időszakról, általában plusz pénzért. Folyamatos hívásrészletezőt is lehet kérni minden hónapban a számla mellé, ilyenkor ingyenes. Használatra csak a vodafone-t ismerem, ott lehet figyelni, hogy hol tartok percekkel és adatforgalommal, és szerintem más szolgáltatóknál is van rá lehetőség, de valószinűleg valahol regisztrálni kell rá, esetleg boltban.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ..én is a vodafonenal vagyok...meg is kérdeztem és azt mondták, hogy nem tudom Sehol nyomonkőveti, hogy mennyinel tartok..te hol nézed?
2016. jún. 17. 16:32
3/5 Koplárovics Béci válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Nekm nem is igy nez ki a fiokom..en csak azt latom, hogy halozaton belul hany forint..nyilvan 0..a netet..meh olyat, hogy "tarifan felüli költségek".. Amit nem tudok, hogy mi..mert nem csinálok semmit..plusz az tegnap reggel 1600 volt..most megnéztem és már 4000!!
2016. jún. 18. 07:14
5/5 A kérdező kommentje:
Valószínűleg majd Bemegyek és rákérdezek..
2016. jún. 18. 07:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!