Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Okkal villogtak le? Többet...

Okkal villogtak le? Többet kellett volna várnom?

Figyelt kérdés
Egy álló parkoló kocsisor mellett haladtunk el az előttem menő autóval, aki elkezdte a parkoló autó kikerülését. A szemből érkező lehúzódott, és elengedte az előttem menőt. Én megálltam, vártam, hogy had menjen el. De mivel pár mp.-n belül nem indult, ezért én is elindultam. Aztán villogott rám. De nem értem miért? Miért nem indult el, ha látta, hogy én állok, és félre is húzódtam, hogy elférjen? Vagy komolyan ennyire béna vagyok, hogy a saját hibámmal sem vagyok tisztában?
2023. aug. 17. 19:41
 1/5 A kérdező kommentje:
Mármint a szemből jövőre vártam, hogy elinduljon. Nagyon rosszul érzem magam mert nem tudom én hibáztam-e, vagy ő reagálta túl.
2023. aug. 17. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy mögötted is jött valaki és annak jelzett, hogy ő is jöhet. :)
2023. aug. 17. 20:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezeken ilyenkor már nem kell aggódni. Valószínűleg a mögötted levőnek villogott, akkor neked már késő lett volna villogni, ha elindultál, ráadásul a villogás nálunk többnyire az elsőbbségről lemondást jelenti, ha számára váratlant csináltál volna, akkor dudált volna, miközben a féket tapossa.

Amúgy jól jártál el, az lenne a logikus számomra is, hogy egyet elengedek, aztán megyek.

Nem vagy béna, és az ilyet fél perccel később el kell felejteni, még ha hibáztál is volna, akkor is kit érdekel, baleset nem történt, többet nem látod. :) Az is lehet, hogy neki volt fáziskésése, és későn villogott rád, mikor már elindultál, de ő még nem regisztrálta, hogy elindultál. :D A leírásodból szerintem egyértelműen a szembejövő volt béna. Van ilyen.

Csak képzelem, hány aggódó ember ijedhet meg, amikor az index kikapcsolása helyett véletlenül egy fél pillanatra a dudát nyomom meg a motoron teljesen véletlenül. :D

2023. aug. 18. 00:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért villogott, hogy menjél már, nem azért, hogy miért mentél.

Úgy szokták, hogy ha már az egyik félreáll és szembe ketten jönnek, akkor mindkettőt elengedi.

Nincs ebben semmi, lépj túl rajta

2023. aug. 18. 07:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltam ott, úgyhogy fogalmam sincs, hogy miért villogott.

De az tényleg nem normális, hogy pár másodpercnél többet ezen kattogsz.

2023. aug. 18. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!