Kevesebbet autózol mióta nem 480-cvanba kerül a benzin és ha nem miért?
Mi régen sem autóztunk feleslegesen, de mi visszavettünk még abból is. Amíg még sulis voltam, reggel vittek szüleim kocsival, mert akkor csak 1 busz sem lett volna jó, de már általános suli felső óta busszal jártam haza. Azóta már 22 éves vagyok, 4 éve jogsim is van, de saját autóm nincs. Eleinte akartam, de úgy ítéltem meg, hogy bármi másra sokkal több értelme van pénzt költenem, mint autóra.
Szóval jelen állás szerint én nem szeretnék saját autót, igyekszem majd olyan helyre költözni, ahol nem is lesz rá szükség (nagyon max ha lesz gyerekem, akkor is csak amíg kicsi, veszek valami olcsó járgányt). Úgyhogy a mai napig amit lehet, tömegközlekedéssel oldok meg. Autóba csak akkor ülök, ha az busszal vagy vonattal nagyon nem oldható meg. Akkor is általában valamelyik családtagommal együtt megyek, szóval hatékony az autó kihasználása. Egyetemre is vonattal járok fel, illetve most nyáron Pestre a szakmai gyakorlatomra is, napi szinten.
Gyakran, éves szinten 15-20 alkalommal járunk fel Pestre, tavaly év elejéig mindig kocsival mentünk, de átszoktunk a vonatra. A faluból bemegyünk kocsival Siófokig, onnan meg IC-vel megyünk Budapestre. Óránként jár, menetidő szinte azonos az autóval. Még így 4 embernek is azt számoltuk, hogy kicsit olcsóbb, vagy nagyon max ugyanannyi, mintha kocsival mennénk, cserébe itt csak felszállsz a vonatra, nem kell foglalkozni a forgalommal, stb.
Mindig annyit autóztam, amennyit kellett.
Árstop alatt is megvettem inkább a 100-as benyát, mert a mezei 95-öt nem kedveli a kocsim, ami amúgy árstop alatt meg szarabb volt (volt, higy csak azt tudtam tankolni)
Hol annyi ft most a benzin???
600 ft felett van és jövőre 700 felett lesz !!!
Köszönjük Fidesz.
Aszta, te se tudsz magyarul.
" 480-cvanba " ez annyi hogy , négyszáz nyolcvan cvanba.🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!