Kevesebbet autózol mióta nem 480-cvanba kerül a benzin és ha nem miért?
Figyelt kérdés
2023. aug. 10. 20:54
1/26 Kroms válasza:
Nem, mert nincs és sosem volt autóm.
2/26 anonim válasza:
Nem, nem érdekelnek az üzemanyagárak, kifizetem, és kész.
3/26 anonim válasza:
Én eddig 4000 Ft ért tankoltam, most is ennyiért tankolok, nem változott semmi.
4/26 anonim válasza:
Nem. Mert elektromos autóm van, amit napelemről töltök, felőlem akár 4800 is lehet a benzin.
5/26 anonim válasza:
*480-ba, nem "négyszáznyolcvancvanba".
Amúgy nem. Nem tudok mit tenni, szükségem van a kocsimra.
6/26 anonim válasza:
480-cvanba vagyis négyszáznyolcvancvanba. Biztos így akartad írni?
7/26 anonim válasza:
Benzinessel kevesebbet, mivel vettem egy elektromosat.
8/26 anonim válasza:
Munkába járok vele, nincs más lehetőség, mert a legelső busszal sem érek be. Én örülnék a legjobban, ha nem kéne kocsiba ülni és nem csak a benzin ára miatt.
9/26 anonim válasza:
Nem, korlátlan üzemanyagkártyám van, a cég fizeti, így nem kell kevesebbet autóznom. Igaz nem is tudnék, eddig sem mentem feleslegesen egy métert sem.
10/26 anonim válasza:
Nem befolyásolja az üzamanyagár, hogy mennyit autózom. Mindenképp csak annyit, amennyit muszáj, pl. munkába járás. Amúgy LPG-s az autóm, ami most 310Ft/liter. Meg van egy 125-ös robogóm is, az 2-2,5 literrel elmegy 100 kilométert, jó időben jobban is szeretek azzal járni. A munkába járásra adott költségtérítés fele megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!