Kevesebbet fogsz Autóba ülni ha a háború miatt 1000Ft körül lesz a benzin ára?
Figyelt kérdés
2022. márc. 8. 18:43
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
33 szavazat
1/11 anonim válasza:
Egyszer kell autóba ülni, viszont akkor meg sem állok Spanyolországig.
2/11 anonim válasza:
550nél én lerakom a kocsit és buszra ülök.
3/11 anonim válasza:
Ha vége lesz a háborúnak veszek egy kisebb motoros dízelt és egy biciklit. Persze ha meglesz még a munkám és ér valamit még a forint.
4/11 anonim válasza:
Én amúgysem megyek sokat autóval szóval annyira nem. De aki még az utcasarokra is autóval megy hát fizessen.
8/11 Humor Herold válasza:
Inkább kevesebbet fognak enni és többet rinyálni...vezetni ugyanannyit.Ugyanúgy dugó lesz mindenhol :)
9/11 anonim válasza:
Akiknek nem egy 20 éves lerugott BMW van amivel 5000-ért tankolnak alkalmanként azt nem fogja meghatni, hogy 500 Ft vagy 1000 Ft egy liter, nyilván nem örül neki de, hogy emiatt nem ül BKV-ra az biztos.
Én Suzukival járok de én ugyanúgy bejárnék melóba kocsival, nem ülnék emiatt buszra. Nyilván feleslegesen nem használnám a kocsit de nem változtatnék azon hogy ezzel járok melóba és bevásárolni.
10/11 anonim válasza:
Elektromos autóm van szóval nagyívben tojok bele :D Amíg az uránium olcsó, nem kell aggódnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!