Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi az oka, hogy sose lesz jogsid?

Mi az oka, hogy sose lesz jogsid?

Figyelt kérdés
Nyilván akinek van/lesz, az most popcorn. Olvastam random helyen egy ilyen benyögést, hogy az arcnak nincs jogsija, és nem is lesz, megvan az oka. Nem firtatom, magánügye, de itt, inkognitóban ha esetleg erre tévedne valaki, aki legalábbis látott a valóságban ilyen embert, mi az ok? Tippjeim nyilván nekem is vannak, ténylegesen megtörtént eseteknél fellelhető okok érdekelnének. Köszi!
2023. júl. 28. 09:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

#9: hát igen vidéken valóban kell jogsi + autó, de ugye a kérdés arról szólt, hogy mi az oka annak, ha valakinek sose lesz jogsija. A budapesti lakhatás is lehet egy ok a sok közül.

Mondjuk én Budapesten is vezetek, de ez egyéni szoc. probléma :)

2023. júl. 28. 15:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#11 Én is erre gondoltam, hogy egy budapesti simán ellehet jogsi és kocsi nélkül is a hétköznapokban,mert ott ahogy látom időnként csak nyüg.
2023. júl. 28. 16:34
 13/15 Alex Fly ***** válasza:
100%
mert minek?
2023. júl. 28. 19:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Nagyon drága
2023. júl. 29. 01:11
 15/15 MGéza ***** válasza:
100%
Én már félmilliót beleöltem, tehát csak azért is végig csinálom alapon lesz. De átgondolva a saját helyzetemet, meg a maximum muszáj használatot mint például ha nagy pakkokkal kell bevásárolni, rossz az idő, városba kell eljutni(30km a legközelebbi komolyabb)akkor alig lesz használva, mivel szívesebben kerekezek, akár napi 150km-et is ha úgy adódik. Szóval jogsim lesz, de autóm már egyáltalán nem biztos, max a rokonok kedvessége miatt lesz egy szükségjárgány, mivel te úgyis csak tönkreteszed alapon sosem kapnám meg kölcsönbe. Ez van amikor abból indulnak ki, hogy 6 évesen ölben ülve fogta valaki tanulás előtt utoljára egy Skoda volánját és hát persze, hogy nem ment neki...
2023. júl. 29. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!