Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van különbség büntetésben...

Van különbség büntetésben aközött ha full nincs jogsid mert nem tetted le, meg ha van de nincs nálad mert pl elhagytad?

Figyelt kérdés

2014. máj. 19. 12:39
 1/6 szántóvető ***** válasza:

hogyne lenne!igazoltatáskor a csendőr bediktálja az adataidat a kapitányságra,ott megnézik a nyilvántartást és visszaszólnak neki.egész más a büntetési tétel.az is kizárt hogy jogsi nélkül elenged,ha kocsival vagy és nincs jogsival rendelkező utasod akkor gyalogolhatsz.

nem tartozik ide de Angliában szándékos emberülési kísérlet miatt vonnának felelősségre.

2014. máj. 19. 12:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha van jogsid de nincs nálad akkor pár ezer ft-os bírság. ÉS ennyi.

Ha egyáltalán nincs jogsid akkor sokkal súlyosabbak a következmények.

2014. máj. 19. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha amúgy még csak papírod van róla, akkor olyan büntetést kapsz, mint amikor valaki otthon hagyja stb. csak egy bírság. Tudtommal pontot se vonnak le érte.

Ha egyáltalán nincs jogosítványod az sokkal komolyabb büntetés, akár feljelentés is lehet belőle.

2014. máj. 19. 13:32
 4/6 anonim ***** válasza:

gondolom azért írtad ki mert nincs jogsid, szerintem gyakorolj udvaron, kertben elindulást, tolatást ilyeneket, alapműveleteket, aztán parkolókba, én is így kezdtem, 15 évesen már kézifékkel csúsztattam az autó hátulját, csak arra vártam hogy meglegyen a jogsi.

Igaz nekünk nagy telephely állt rendelkezésre gyakorolni.

2014. máj. 19. 14:58
 5/6 anonim ***** válasza:

a egyáltalán nincs jogsi akkor az "Szabs. tv. 220. § Engedély nélküli vezetés"

helyszínen 25, amúgy 50 ezer a büntetés. ha csak nincs nálad azt nem tudom de nem nagy dolog. engem tavaly állítottak meg és a forgalmi nem volt nálam, mert otthon maradt. lekérdezték az adatokat, ellenőrizték, és elengedtek, de szabálysértés lett. mivel semmi ügyem nem volt, egy írásbeli figyelmeztetéssel megúsztam később.

2014. máj. 19. 15:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Van jogsim, csak nem találom :(
2014. máj. 19. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!