Brutális 2 éve van jogosítványom, és nem volt balesetem. 19/F
2011. aug. 23. 20:04
3/22 anonim válasza:
Kb 2 éve van jogsim, egy koccanásom volt. Lényegébe belémtolattak. Ennyi. Írtunk egy bejelentőt, megcsinálták a kocsit, azt nem lett belőlle semmi több. Két bírságom volt, vagyis csak egy m a másikat nem hagytam annyiba. Az egy parkolási lett volna, a másik meg egy öv miatt volt.
20f
2011. aug. 23. 20:05
4/22 anonim válasza:
6 éve van jogsim és még nem volt balesetem
23/L
2011. aug. 23. 20:09
5/22 anonim válasza:
Nekem is 6 éve van. Egy balesetem volt: a saját garázsomból tolattam kifelé kinyitott csomagtartóval oszt' felakadtam. Szidtam még a bokrot is, hogy lehettem olyan figyelmetlen. (mentségemre szóljon, épp temetésre mentem és kicsit elgondolkoztam)
2011. aug. 23. 20:13
6/22 anonim válasza:
Nekem is lassan 6 éve. Nem volt még semmilyen balesetem.
22/L
2011. aug. 23. 20:16
7/22 anonim válasza:
6 éve van jogosítványom, és egy koccanásom volt. 10 éve. anyám azt mondta, próbáljam ki, milyen vezetni. a kertben. nekimentem a meggyfánknak. sok meggy hullott a motorháztetőre, meg picit behorpadt az első lökös, de szerencsére senkinek nem lett semmi baja. viszont amióta jogosítványom van, még sose volt semmim, bár néhány meleg helyzetet átéltem, de az más bunkósága/mazsolasága miatt volt. :)
26/f
2011. aug. 23. 20:18
8/22 anonim válasza:
2 éve van jogsim és csak egy kis karót tolattam ki félig:) az autónak semmi baja nem lett,mert a vonóhoroggal találtam el:D
2011. aug. 23. 20:33
9/22 anonim válasza:
Nekem 1 éve van jogosítványom. Balesetem ugyan nem volt, de mentem én már neki 6 parkoló autónak, egy belvárosi virágültetvénynek és oszlopnak is. De ez mind tolatás közben volt még friss jogsival. És se az enyémnek, se a többi autónak nem lett baja, kivéve 1 suzukit. Akkor még padkáztam is a kocsit, jöttem le, azt jött le a lökhárító is. Jah meg Horvátországban lakókocsinak mentem neki, kicsit be is horpadt az oldala az autónak. Meg összeszedtem 14 büntetést is, volt köztük minden.
2011. aug. 23. 20:39
10/22 anonim válasza:
érdekes... itt senkinek nem volt még balesete, mégis mindenki a töréstesztekkel jön ezen az oldalon... én kicsivel több, mint 20 éve vezetek, kisebb koppanásaim voltak fiatal koromban, meg volt, hogy a suzukimba áló helyzetben beleszálltak kb 80-al. én karc nélkül szálltam ki belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!