Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hány éve van jogsid és volt...

Hány éve van jogsid és volt már baleseted? Légyszi kort és nemet is írjatok!

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból kérdezem,mert kezdő jogsis vagyok,ott nyugodtan leírhatod,semmi kritika:)

Mindenféle tanulságos eset érdekel:koccanástól egy "súlyosabb" balesetig,bunkó autósok,ki okozta?

Nekem eddig még szerencsére nem volt!

Csak komolya válaszokat kérek!

17/L,3 és fél hónapja van jogsim

2011. aug. 23. 20:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

5 éve van jogosítványom. Nem volt még semmilyen balesetem. Meleg helyzetek voltak már, de nem voltak komolyak.

22F

2011. aug. 23. 21:08
 12/22 anonim ***** válasza:
De hogyan szálltak beléd 80-nal? Meg az autó melyik részébe, az sem mindegy!
2011. aug. 23. 21:10
 13/22 anonim ***** válasza:
11 éve vezetek.1 baleset,nem saját hibás. Személyi sérüléses volt,mentő rendőr, mind az én autóm,mind a vétkes félé totálkárra tört. De szerencsére kisebb sérülésekkel megúsztuk,nekem a szám,neki az orra vérzett,meg enyhe láb,váll,mellkas,fejsérülés.
2011. aug. 23. 21:46
 14/22 anonim ***** válasza:

2004 óta van jogsim, de már előtte is vezetgettem.

Eddig két balesetem volt, az egyik motorral, az műszaki hiba volt. A másiknál hátsókerekes autóval mentem kb. hetvennel-nyolcvannal csúszós úton és túl könnyű volt a hátulja. Megcsúszott, nem tudtam megfogni és a következő amire emlékszem hogy kipattantam az árokból vissza a főútra. TK, konkrétan egy alvázas pickup volt, sikerült meghajlítani az alvázát úgyhogy ment "rosszvasba" a kétéves autó. :(

2011. aug. 23. 23:40
 15/22 anonim ***** válasza:
25 éve van jogosítványom, kb. 1,5 millió km-t vezettem eddig. Volt 3-4 komolyabb koccanásom amikben én voltam a hibás, de azok régen voltak. Az utóbbi 10 évben kétszer jöttek hátulról belém, de azokban már nem én voltam a hunyó.
2011. aug. 23. 23:46
 16/22 anonim ***** válasza:
Kb 1,5 éve van jogsim, egy balesetem volt.lényegében én egyenesen haladtam és egy ladás gyerek bekantant és rámhuzta a kormányt. Ennyi. Írtunk egy bejelentőt, megcsinálták a kocsit, azt nem lett belőlle semmi több. Két bírságom volt. Az egy parkolási, a másik meg egy öv miatt volt.
2011. aug. 24. 08:46
 17/22 anonim ***** válasza:
21:10: az autó bal elejébe szálltak bele, kissé sréhen, szemből.
2011. aug. 24. 09:43
 18/22 anonim ***** válasza:

Én 11 éve vezetek. A "szokásos" kezdő jogsis padka-tükör-garázsajtó koccanásokon kívül egy komolyabb csattanásom volt. Kezdő sündőr koromban kiegyenesítettem egy kanyart a szolgálatival. Senkinek nem lett baja, de a kocsi elkelt. Bejelentéshez siettem, az út pedig szakaszosan volt havas. Az egyik szakasz a kanyarban volt, és nem akart fogni a sz@r kopott nyári gumi...:) (Nem akarok hárítani, az én saram volt.)

Azóta megkomolyodtam. Ez az eset eléggé elgondolkodtatott. Nem vagyok büszke az esetre de nem is szégyellem. Azóta figyelmesebb, jobb sofőr lettem.

29/F

2011. aug. 24. 11:06
 19/22 anonim ***** válasza:
Kedves "ma 11:06"! Jó neked hogy megkomolyodtál, én azóta még jobban tolom a kocsinak mióta megjártam az árkot. Egyszerűen elvonási tüneteim vannak ha nem elég nagy a sebesség.
2011. aug. 24. 23:48
 20/22 anonim ***** válasza:
Tolni én is szoktam neki (főleg "hivatalból" persze), de a határokat, korlátokat megtanultam akkor.
2011. aug. 25. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!