5 éve van jogosítványom. Nem volt még semmilyen balesetem. Meleg helyzetek voltak már, de nem voltak komolyak.
22F
2011. aug. 23. 21:08
12/22 anonim válasza:
De hogyan szálltak beléd 80-nal? Meg az autó melyik részébe, az sem mindegy!
2011. aug. 23. 21:10
13/22 anonim válasza:
11 éve vezetek.1 baleset,nem saját hibás. Személyi sérüléses volt,mentő rendőr, mind az én autóm,mind a vétkes félé totálkárra tört. De szerencsére kisebb sérülésekkel megúsztuk,nekem a szám,neki az orra vérzett,meg enyhe láb,váll,mellkas,fejsérülés.
2011. aug. 23. 21:46
14/22 anonim válasza:
2004 óta van jogsim, de már előtte is vezetgettem.
Eddig két balesetem volt, az egyik motorral, az műszaki hiba volt. A másiknál hátsókerekes autóval mentem kb. hetvennel-nyolcvannal csúszós úton és túl könnyű volt a hátulja. Megcsúszott, nem tudtam megfogni és a következő amire emlékszem hogy kipattantam az árokból vissza a főútra. TK, konkrétan egy alvázas pickup volt, sikerült meghajlítani az alvázát úgyhogy ment "rosszvasba" a kétéves autó. :(
2011. aug. 23. 23:40
15/22 anonim válasza:
25 éve van jogosítványom, kb. 1,5 millió km-t vezettem eddig. Volt 3-4 komolyabb koccanásom amikben én voltam a hibás, de azok régen voltak. Az utóbbi 10 évben kétszer jöttek hátulról belém, de azokban már nem én voltam a hunyó.
2011. aug. 23. 23:46
16/22 anonim válasza:
Kb 1,5 éve van jogsim, egy balesetem volt.lényegében én egyenesen haladtam és egy ladás gyerek bekantant és rámhuzta a kormányt. Ennyi. Írtunk egy bejelentőt, megcsinálták a kocsit, azt nem lett belőlle semmi több. Két bírságom volt. Az egy parkolási, a másik meg egy öv miatt volt.
2011. aug. 24. 08:46
17/22 anonim válasza:
21:10: az autó bal elejébe szálltak bele, kissé sréhen, szemből.
2011. aug. 24. 09:43
18/22 anonim válasza:
Én 11 éve vezetek. A "szokásos" kezdő jogsis padka-tükör-garázsajtó koccanásokon kívül egy komolyabb csattanásom volt. Kezdő sündőr koromban kiegyenesítettem egy kanyart a szolgálatival. Senkinek nem lett baja, de a kocsi elkelt. Bejelentéshez siettem, az út pedig szakaszosan volt havas. Az egyik szakasz a kanyarban volt, és nem akart fogni a sz@r kopott nyári gumi...:) (Nem akarok hárítani, az én saram volt.)
Azóta megkomolyodtam. Ez az eset eléggé elgondolkodtatott. Nem vagyok büszke az esetre de nem is szégyellem. Azóta figyelmesebb, jobb sofőr lettem.
29/F
2011. aug. 24. 11:06
19/22 anonim válasza:
Kedves "ma 11:06"! Jó neked hogy megkomolyodtál, én azóta még jobban tolom a kocsinak mióta megjártam az árkot. Egyszerűen elvonási tüneteim vannak ha nem elég nagy a sebesség.
2011. aug. 24. 23:48
20/22 anonim válasza:
Tolni én is szoktam neki (főleg "hivatalból" persze), de a határokat, korlátokat megtanultam akkor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!