Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi az oka, hogy sose lesz jogsid?

Mi az oka, hogy sose lesz jogsid?

Figyelt kérdés
Nyilván akinek van/lesz, az most popcorn. Olvastam random helyen egy ilyen benyögést, hogy az arcnak nincs jogsija, és nem is lesz, megvan az oka. Nem firtatom, magánügye, de itt, inkognitóban ha esetleg erre tévedne valaki, aki legalábbis látott a valóságban ilyen embert, mi az ok? Tippjeim nyilván nekem is vannak, ténylegesen megtörtént eseteknél fellelhető okok érdekelnének. Köszi!
2023. júl. 28. 09:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Van aki alkalmatlan rá.
2023. júl. 28. 09:29
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekeim - már nagykorúak - pl. közölték hogy őket nem érdekli a vezetés.

Persze ez változhat.

2023. júl. 28. 09:48
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Van akit eleve nem is érdekli a vezetés, fél tőle, vagy nincs is ideje megcsinálni a jogsit, esetleg mind együtt. Ismerek olyant aki külföldön dolgozik, és csak 2 hetente jön haza hétvégére, neki talán ideje sincs rá, de nem is eröltette, mert mikor itthon van, akkor meg az élettársa fuvarozta. Ő meg kényelmesen utazott az anyósülésen amig ki nem dobták. De az új nő mellett se csinálta meg, ott is az ment el megcsinálni a jogsit.
2023. júl. 28. 09:52
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Gyenge az idegrendszerem, szétstresszelném magam a tanulás alatt.
2023. júl. 28. 10:10
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem annyira fontos az mint sokan gondolják.

Nekem egy ismerősömnek nincs jogsija és most ment nyugdíjba.

De minden évben mentek elég hosszú üdülésre, vonattal és repülővel.

Én akinek meg van kocsija szinte sehohá nem megyünk.

2023. júl. 28. 10:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük hogy valakit egyáltalán nem érdekel az egész.
2023. júl. 28. 11:07
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha Budapesten élsz, mindent meg tudsz oldani jogsi nélkül, mert a tömegközlekedés mindenhova elvisz, nyaralni is könnyen megetsz, mert Bp-ről mindenhova könnyű eljutni vonattal, repülővel.
2023. júl. 28. 12:23
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ma már könnyen megoldható az élet jogsi nélkül, főleg egy nagyvárosban pl. Budapest.
2023. júl. 28. 14:22
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
#8 Igen, csak az ország nagyrésze nem ott lakik, és a vidéki városokat meg tömegközlekedés oldalró tönkretették. Pl egy 30km-es munkábajárás 1,5 óra,mig kocsival 20-30 perc, kórhaz dettó, szóval vidéken meg szinte életmentő,hogy legyen jogsid.
2023. júl. 28. 14:27
 10/15 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%

Most mondok egy fura példát, nekem van egy fiatal kollégám, akinek van jogsija, hozzá két idősebb prémium autója.

A srác ráadásul sokat utazgat az országba ilyen-olyan okból kifolyólag nagy távokat, és sokkal szívesebben tömegközlekedik meg vonatozik, mint autózik, és nem azért mert fél vezetni. Ő csak akkor autózik inkább, ha úgy érzi nagyon indokolt kifejezetten autóval menni.

Számomra ez tök érdekes, mert én kocsival megyek mindenhova is.

Ebből kiindulva, biztos, hogy van sok fiatal, akit egyszerűen hidegen hagy ez az autózás mizéria.

2023. júl. 28. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!