Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az autósok mit csinálnak az...

Az autósok mit csinálnak az autójukban megállás után vagy elindulás előtt?

Figyelt kérdés
A legritkább esetben látom, hogy egy autós megállás után rögtön kiszáll.
2023. júl. 24. 09:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ezt engedjük el, szemmel láthatóan a kérdező nem beszámítható. Valószínűleg egy gondozásra szoruló 10 éves kisgyerek ami valahol szomorú.
2023. júl. 24. 15:26
 22/26 A kérdező kommentje:
Mondja, aki saját magát is autistának tartja.
2023. júl. 24. 15:29
 23/26 anonim ***** válasza:
71%
#24 Én legalább tisztában vagyok a betegségemmel és együtt élek vele. Te meg szemmel láthatóan még nem realizáltad a sajátod meglétét ;)
2023. júl. 24. 15:35
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Megállás után azon gondolkozom, melyik másik autóba szálljak át, vagy éppen azon melyiket vegyem meg, a Lamborghinit vagy a Ferrarit :D
2023. júl. 26. 10:13
 25/26 qkker1 ***** válasza:
100%
Én mindig várok addig, míg tudok egy jó nagyot fingani, utána villámgyorsan kipattanok, és becsukom az ajtót. Így az esetleges tolvaj elájul, amikor beszáll!
2023. júl. 27. 09:31
 26/26 anonim ***** válasza:

Ma hazafelé elkapott a kamerám egy retkes... á nem cigányt... hídon duplazárón keresztül szembesávban kocsisort előzni, utána itthon még ültem 5 percig a kocsiban menteni le a felvételt.

Na, ezt csinálom. Most már jobb?

2023. júl. 28. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!