Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az autósok mit csinálnak az...

Az autósok mit csinálnak az autójukban megállás után vagy elindulás előtt?

Figyelt kérdés
A legritkább esetben látom, hogy egy autós megállás után rögtön kiszáll.
2023. júl. 24. 09:51
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
59%

Pl, valami olyanról beszélnek a rádióban ami érdekel, akkor van hogy még hallgatom kicsit.

Valakivel valamit telefonon meg kell beszélnem, azt ilyenkor szoktam.

2023. júl. 24. 09:53
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Semmi olyat, ami miatt hosszasan ülnék benne. Beszálláskor kapcsolok zenét, öv, 20mp és indulok. Megállás után magamhoz veszek mindent és ennyi, az is 10-20mp max.
2023. júl. 24. 10:02
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Beszálláskor zene, esetleg navi ha kell.

Kiszálláskor van, hogy végighallgatom az aktuális zeneszámot. Esetleg ránézek a telefonomra.

De olyan is van, hogy időre megyek valahova és túl korai vagyok, így inkább az autóban várok.

2023. júl. 24. 10:09
 4/26 anonim ***** válasza:
91%

Indulás előtt: Indítom az autót, bekötöm magam, rádió bekapcsol, navi szükség esetén bekapcsolásra kerül általában telefonomról. Telefont beszoktam tenni a tartóba, ha kell rádugom a töltőt. Ha úgy van felkapcsolom a fűtést vagy klímát, és úgy hirtelen ennyi ami eszembe jutott.

Megálláskor: Én nem szoktam egyből kiugrani ha nem sietek. Amikor megállok mindig ellenőrzöm hogy normálisan betudtam-e állni a parkolóba, jobban körültekintem a vonalat stb... Aztán ha szól valami zene azt végig hallgatom, ránézek a telefonra. Ami ki van pakolva mondjuk töltő, vagy bármi egyéb bepakolom a helyére, szoktam inni 1-2 korty vizet, ha kell apró parkolásra pl akkor előkészítem. Aztán leszoktam kapcsolni a fogyasztókat leállítás után, fényszóró, fűtés/klíma, rádió stb... utálom ha úgy adom rá a gyújtást hogy minden elindul ezért szoktam mindent lekapcsolni időbe. Ha van a szivargyújtó aljzatba valami lehúzom, soha nem hagyom benne, igaz nincs áram alatt ha kiveszem a kulcsot de sosem lehet tudni.

2023. júl. 24. 10:16
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Felkészülünk lélekben az autó elhagyására.
2023. júl. 24. 10:16
 6/26 anonim ***** válasza:
22%
perceket bent töltenek, én is furcsállom. Mert dízel még ok, de benzines?
2023. júl. 24. 11:44
 7/26 anonim ***** válasza:
68%
Nem csinálok az autóban semmit. De mivel ha kiszállnék sem csinálnék semmit ezért minek szálljak ki?
2023. júl. 24. 11:53
 8/26 A kérdező kommentje:

Egyik ismerősömnek mondtam, hogy az autósok nem bírnak elszakadni az autójuktól, ezért nem szállnak ki belőle. Mire ő azt mondta, hogy csak beķépzelem, mert ő nem szokta tapasztalni, hogy az autósok nem szállnak ki sokáig.

Most itt a bizonyíték, hogy nincs igaza.

2023. júl. 24. 12:06
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
#8 Hol?
2023. júl. 24. 12:07
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Debil vagy?
2023. júl. 24. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!