Miért van még vasárnap is ekkora forgalom erre ahol élek, hogy még ilyenkor se lehet normálisan elmenni biciklizni egyet az autóktól?
#10 Én egy dolgozó, nem dohányzó, vegán kerékpáros vagyok.
Egy rakás pénzt befizetek az államkasszába, ami aztán a munkanélkülieknél, a túlzott húsfogyasztás, dohányzás vagy a sportolás teljes hiánya miatt megbetegedőknél köt ki - ideális esetben sosem látom viszont a befizetett pénzt, ezt az esetemben nagyobbrészt befolyásolni is tudom.
Ehhez képest meglehetős tájékozatlanságra, szűklátókörűségre vall az az autósüldözöttek által gyakran hangoztatott "érv", miszerint az utak az ő pénzükből épülnek.
A kedvencem az, amikor erre hivatkozással némelyik még a kerékpárosokat is kitiltaná a közútról - én is törjek be az állami kórházba és hajítsam ki onnan a tüdőrákosokat?
Talán hatásosabb példa lenne, ha mondjuk:
"Hogy képzeli a sok átlagember, aki befizeti a TB-t rendesen, hogy feltart engem az állami egészségügyi várólistákon, miközben én nem fizetek ilyen vagy olyan okból TB-t, de ennek ellenére ott akarom az ellátást elszenvedni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!