Megszólhatnak e engem azért, mert reggel 5kor biciklizek az utcán normálisan?
Figyelt kérdés
Nyáron meleg van és ilyenkor szeretek reggel biciklizni csak a mamám azt mondta, hogy ne menjek mert megszól érte valaki.2023. júl. 17. 21:38
21/25 A kérdező kommentje:
Látom ennek a kérdésnek sok értelme nem volt. Köszönöm a ,,kedves" kommenteket. Csak a közvélemény véleményére voltam kíváncsi. Fel lehetett volna ezt a kérdést poénként is fogni. Köszönöm bmeg :/
2023. júl. 20. 13:46
22/25 anonim válasza:
Akkor menj amikor neked jó, senki sem fog megszólni. De ha esetleg mégis, kit érdekel másnak a véleménye? Én volt, hogy hajnali 2-kor indultam el, mert nem tudtam aludni, na bumm. Semmi nem lett belőle és legalább tekertem egy jót a nyári, hűvös és csendes éjszakában.
23/25 A kérdező kommentje:
#22 Első értelmes válaszadó. Köszönöm
2023. júl. 24. 15:45
25/25 A kérdező kommentje:
Persze hogyne. Nyugi Papi. Megyek én csak véleményt kértem Apja
2023. júl. 29. 02:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!