Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megszólhatnak e engem azért,...

Megszólhatnak e engem azért, mert reggel 5kor biciklizek az utcán normálisan?

Figyelt kérdés
Nyáron meleg van és ilyenkor szeretek reggel biciklizni csak a mamám azt mondta, hogy ne menjek mert megszól érte valaki.

2023. júl. 17. 21:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%

Igencsak komoly önértékelési gondod van, ha ezen problémázol. Semmi rosszat nem teszel, senkinek nem ártasz, mi okod aggódni?

Ha két idegen ellentétes elvárással van feléd, akkor hogyan teszel mindkettőjük kedvére? Szorongsz, hogy mi lesz?

Ez olyan, mint azok a kérdések, hogy baj, ha kabátot veszek fel korán reggel, mert még nincs tél, de fázom?

Sok gonddal terhelt életed lehet, ha minden tetted vagy nem tetted esetén azon aggódsz, hogy mit szólnak hozzá mások?

Nőj fel, vagy ne kerékpározz reggel 5-kor, és egy gondoddal kevesebb lesz.

2023. júl. 18. 13:01
 12/25 anonim ***** válasza:
57%
Azt megkérdezted, hogy mit szólnak ahhoz, ha kiírod ezt a kérdést? (Csak hogy erősítsem a lelked egy rosszalló "mit szólnak hozzával": ez nem közlekedésbiztonsági kérdés, úgyhogy rossz kategóriát választottál.)
2023. júl. 18. 13:14
 13/25 A kérdező kommentje:
9es nagymamám mondta ezt én meg csak megkérdeztem a társaságot
2023. júl. 18. 14:00
 14/25 A kérdező kommentje:
11 Nincs baj az önmegítéléssel csak a mamám ezt ( a szerintem butaságot) mondta
2023. júl. 18. 14:01
 15/25 A kérdező kommentje:
12 Nem találtam jobb kategóriát, hogy megmondjam az őszintét :D
2023. júl. 18. 14:02
 16/25 Alex Fly ***** válasza:

A franc tudja...

Én ma reggel is fél hatkor tekertem a melóba és soha senki nem szólt még meg ezért (igaz, ha megtenné valaki, magasról leszarnám). De hogyfél órával korábban mi a divat, arról fogalmam sincs...

2023. júl. 18. 15:55
 17/25 MGéza ***** válasza:
92%

Elárulom neked ha olyanom van és főleg időm rá, akkor főleg edzeni ilyen kánikulában legkésőbb 6-7 között indulok el és 8-9 tájékában már be is fejezem, mert onnantól kb 19 óráig csak a bolond teker, meg akinek szüksége van rá, mert munkába megy, bevásárol.

Ha meg munkában indulsz 5 órakor biciklivel ahhoz meg kinek mi köze? azzal nem kell foglalkozni hogy nézd már a csórót, még egy Switre sem futja neki. Amolyan tipikus proli mentalitás, hogy a bringa csak is és kizárólag közlekedési eszköz és akinek nem futja egy autóra az annyit is ér, nem is ember.

2023. júl. 18. 17:31
 18/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utóbbi két választ. Igen igaz ebben a melegbe nem sok mindent lehet csinálni. Elmegyek max uszodába oszt úszok
2023. júl. 18. 21:03
 19/25 anonim ***** válasza:
58%

Hogy merészelsz reggel biciklizni? Nem szégyelled magad? Reggel csak én biciklizhetek!

A nagymamád

(Na jó, csak viccelek)

2023. júl. 19. 15:09
 20/25 anonim ***** válasza:
80%
Melyik uszodába mégy és mikor? Hívok barátokat és majd jól megszólunk.
2023. júl. 19. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!