Konkrétan irreális elvárásokat kérnek vizsgán, épp eszű ember nem csinálja így az tuti...
Nekem ezek újak mert most vezetek oktatóval( régen mentem elzárt területen egyedül) és annyi hülyeség van... És nem csak szerintem hanem az oktató szerint is. Mondta ő is hogy ezekre csak a vizsgán kell figyelni mert a valóságban mindenki leszarja, ő is xD Akkor mégis miért? Ilyen görcsös az egész mert senki nem így menne magától...
Az tény h tulzottan kell az elejen nezelodni figyelni stb. De ha ugyes vagy ezt hamar letudod es utana mar azt csinalsz amit akarsz. Amugy meg azert van ennyire eroltetve h legalabb egy kicsit megtanuld az alapokat. Nezz amcsi videokat h ok mit muvelnek sokszor vezetes cimszo alatt. Botranyosan rossz es kevés az oktatasuk es a szint amit meg kell ugraniuk. Es most kepzeld el h nalunk is ez lenne rossz soforok meg roszabb oktatassal meg alacsonyabb szintet megugorva kapnanak jogsit. Hiaba tudsz vezetni, ha jon valami gyoker es letarol a fenebe es osszetori a kocsid amire lehet evekig sporoltal stb. Es nem keves ilyen videot latni h emberek jogsival ugy vezetnek neha mint akik elsoneo ulnek kocsiban. Es ha bar vezetes kozben tapasztalatot szereznek de kozben el is felejtik a tanultakat es körültekintést stb. Igy is rengeteg orult van az utakon mi lenne velunk minimalis szigor nelkul. Persze nyilvan az is benne van h minel tobb pénzt beszedjenek...
2023. júl. 15. 10:39
12/23 A kérdező kommentje:
világ legnagyobb npc emberei vagytok xd
kíváncsi lennék hány ember vezet úgy hogy maga mögött nézelődik úgy hogy van tükör, vagy akármi más xd
2023. júl. 15. 11:57
13/23 A kérdező kommentje:
2 oktatónál is vezettem, első órán már közúton mentem mert látták hogy tudok midnent xd ők meg telefonáltak vagy facebookoztak mellettem xd
2023. júl. 15. 11:58
14/23 anonim válasza:
meg van már a jogsid kedves kérdező?
2023. júl. 15. 13:41
15/23 anonim válasza:
Hagyjátok már, csak trollkodik.
2023. júl. 15. 16:07
16/23 anonim válasza:
Irreális? Bohócság szintű az egész, nem véletlenül vannak teli az utak fogalmatlan, vezetni nem tudó idótákkal? Sokkal szigorúbbnak kellene lenni
2023. júl. 15. 20:16
17/23 anonim válasza:
"Miért van ennyire túlbonyolítva egy jogsi?"
Mert te ehhez túl buta vagy, ezért neked úgy tűnik hogy túl van bonyolítva.
Egyszerűen túlcsordul a KRESZ a gyenge szinteden.
2023. júl. 15. 20:32
18/23 anonim válasza:
17# es röviden tömören le írta a lényeget és 100% igaza van!
2023. júl. 16. 00:22
19/23 A kérdező kommentje:
Nem, csak simán értelmetlen xd
Nem azt írtam nem tudom telejsíteni lol
2023. júl. 16. 00:26
20/23 anonim válasza:
majd rá érsz okoskodni ha meglesz a jogsi de én kétlem azt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!