Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi értelme van az ilyen...

Mi értelme van az ilyen előzésnek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Rengetegszer előfordul, hogy üres úton valaki utolér, megelőz (nem zavar) majd beáll elém, és lassabban megy, mint én mentem korábban. Többnyire ahhoz lassan, hogy mögötte menjek, ahhoz gyorsan, hogy visszaelőzzem. Ezt külföldön nem tapasztaltam.

2023. júl. 1. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Versenyzésre provokál/balf/sz
2023. júl. 1. 21:52
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Nem látni bele az ilyen fejekbe, sem az olyanokba akik 10-20km-en keresztül elvannak mögöttem 2x2 sávos úton, majd ezután előz meg. Vagy az olyan aki a 110-es útszakaszon vagy 130-140-el megelőz, de amint meglátja a 90-es táblát már fék. Székesfehérvár- Várpalota közt egymást "kerülgettük", én végig tartottam a 110-et, és ebből azon a héten akadt kettő is.
2023. júl. 1. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Amatőr, nincs tisztában a sebességével.
2023. júl. 2. 00:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet már nem áll nekik rendesen. 😅
2023. júl. 2. 04:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt azoknál tapasztalom, akik 70 km/h alatt és felette is szédülnek, ezért faluban/varosban megelőz.

Az országúton is tarja a 70-et, hogy feltartson, de azért minden kanyarban befékez 50-60-ra

2023. júl. 2. 08:41
 6/7 anonim ***** válasza:
2-es, autópályán például simán előfordul , hogy sűrűbb forgalomban megelégszem egy 100-110 körüli külső sávos tempóval, aztán amikor épp kedvem tartja és nincs épp senki a belsőben, előzni kezdek 130-145 körüli tempóval addig, amíg utol nem érek valakit. Nincs ebben semmi különös. Ezt pontosan úgy fogod látni, hogy elvagyok 5-10 percet is mögötted , aztán előzök.
2023. júl. 2. 08:44
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 De itt semmi nem indokolta, hogy beszorulna mögém. Alig volt forgalom, a belső sávban bármikor elmehetett volna, mert mögöttünk nem volt senki. :D
2023. júl. 2. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!