Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Tényleg vannak olyan emberek...

Tényleg vannak olyan emberek akiket az autósiskolák/vizsgabiztottságok felbérelnek, hogy a vizsgázónak "necces" közlekedési helyzeteket teremtsenek, ezáltal a bukás és pótvizsgák arányát növeljék?

Figyelt kérdés
Egyik ismerôsömtôl hallottam ezt a feltételezést. Ti mit gondoltok?

2023. jún. 19. 09:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nekem is hülyeségnek tûnk ez. Egyébként ettôl függetlenül tényleg bármikor megbuktathatnak, simán rá lehet mondani valakire hogy pont akkor akart lelépni a zebrára pl. Hálistennek több éve megvan már a jogsi 🤣
2023. jún. 20. 15:45
 12/15 anonim ***** válasza:
#10 Na azért csak óvatosan a józan ésszel és gondolkodással, az ilyen emberek nem szívesen szembesülnek a valósággal, látod mennyi lepontozás van. :D
2023. jún. 20. 16:36
 13/15 anonim ***** válasza:
83%
#11 Igen, de erre csak ismételni tudom a #8-as válaszomat: "Meg tud, de nem akar." illetve a válasz további teljes egésze idevág.
2023. jún. 20. 16:37
 14/15 anonim ***** válasza:
#11 egyetértek #13-assal, nem fognak csak azért szpatni hogy megbuktassanak.
2023. jún. 20. 16:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Vizsagaztato mondja a a tanulonak, hogy forduljunk meg. a kis csipahulye ott azonnal megfordul, at a zarovonalon.

Ez a legjobb taktika, a hulyeket igy lehet kiszurni, nem kell senkit felberelni ehhez.

2023. jún. 21. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!