Az én hibám ez károsodás?
Astra J 1.7 cdti céges autóval járok, és egy ideje menövekedett az olajfogyasztás. Minden tankolás alkalmával (kb 7-800km) 3 deci olajat is kellett pótolnom. A hibát jeleztem, végül már olajat is adtak, hogy ne mindig a benzinkútról vegyem azt is.
Ez így ment 5 hónapig, nem javították ki a hibát, csak azt mondták, hogy rendszeresen ellenőrizzem és töltsek rá.
Végül most csütörtökön egy román szerpentinen besült, a motor totálkár, és a trailer is sokba került hazahozni az autót. Idehaza kiderült, hogy valójában nem a motor ette meg az olajat, hanem egyszerűen elfolyt, mert a nívópálcánál volt egy repedés a blokkon.
Én nem vettem észre, mert álló motornál nem szivárgott az olaj, soha nem volt foltos alatta a parkoló, csak menet közben csöpögött. Most pedig a cég szerint az én hibám, és le akarják vonni a fizetésemből a motorcserét és a trailert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!