Biztonságos húzás bevásárlóközpont parkolójában hagyni személygépkocsit egy éjszakára?
Úgy alakult egy utam, hogy le kell tennem az autómat egy ponton és átszállni, a legbiztonságosabbnak tűnő, elég közeli hely pedig egy bevásárlóközpont parkolója.
A feltörése igazából a panelházi parkolójában is benne van, inkább az izgat, legális ez egyáltalán?
A válaszokat köszönöm!
#7 érthető a Te válaszod is, de több oka is van annak, hogy az áruházi parkolókat csak nyitvatartási időben lehet használni.
Ugyan nem Budapest, de megyeszékhely, itt az egyik Penny parkolóba olyat tettek ki, hogy "Nyitvatartási időn kívül a parkoló területén tartózkodni tilos!"
Lehetett előzménye is a dolognak, többször láttam, hogy egy péntek/szombat késő estén primitív autós bandák gyűltek össze a parkolóban aztán hangoskodtak, viháncoltak, stb. plusz előtte "feltankoltak" a szemközti McDonalds-ban aztán eszegettek-iszogattak az autóik körül, persze a szemetet nem vitték magukkal, hanem eldobálták a hamburgeres papírokat meg a Colás flakonokat, másnapra meg a fél parkoló úgy nézett ki, mint egy szeméttelep....
Vagy a másik, amivel rendszeresen találkozni pl. itt a GYK-n is az a "hol tudom a vezetést gyakorolni jogsi nélkül"-témája. Valószínűleg sokan kijárnának az ilyen nagy Auchan-parkolókba, csakhogy ez a tevékenység meg kissé veszélyes. Valami nem adja ki, aztán a vezetni próbálkozó kidönt, összetör, tönkretesz valamit... Az meg szintén nem hiányzik az áruháznak...
Szóval azért valahol érthető az áruházak részéről is a parkolóba behajtás korlátozása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!