Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Elektromos Rollert hol tárolja...

Elektromos Rollert hol tárolja aki bevásárló központba megy?

Figyelt kérdés
Mert én se Tesco, se Spar, se Penny... előtt nem látok sehol elektromos rollert.

2022. márc. 10. 18:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
47%
Talán nem azzal mennek bevásárolni.
2022. márc. 10. 18:46
 2/17 A kérdező kommentje:
Akkor minek veszik a Rollert?
2022. márc. 10. 18:52
 3/17 A kérdező kommentje:
Én 6 km-re lakok egy várostól. És Rollerrel akarok menni vásárolni, majd ha veszek rollert. Ezért kérdem.
2022. márc. 10. 18:53
 4/17 anonim ***** válasza:
37%

És hogyan cuccolsz haza?

Mert ami befér egy hátizsákba, azért nem biztos hogy érdemes elmenni a 6 km-re levő városnak esetleg a másik oldalára. Akkor már lehet hogy 20 km lesz abból a hatból. Plusz vissza.

Hidd el, nem ezért vesznek az emberek elektromos rollert.

2022. márc. 10. 18:58
 5/17 A kérdező kommentje:
Autóra nincs pénzem, biciklizni belefáradtam a 20 év alatt a tekerésbe. 10 ezer km-t bicikliztem le életem során. Ezért vennék Rollert.
2022. márc. 10. 18:58
 6/17 A kérdező kommentje:

"És hogyan cuccolsz haza?

Mert ami befér egy hátizsákba, azért nem biztos hogy érdemes elmenni a 6 km-re levő városnak esetleg a másik oldalára. Akkor már lehet hogy 20 km lesz abból a hatból. Plusz vissza."

Én pontosan így vásárolok biciklivel már 20 éve folyamatosan. Egészen pontosan a legközelebbi áruház (Penny) a városban tőlem 4,5 km-re van, az 9 km oda-vissza. De pl a Tesco és a Decathlon hozzám 7,5 km, az 15 km oda-vissza. És ha még onnan elmentem egy parkba ami a város túlsó végében van, akkor 23 km-t tekertem aznap.

Bizony belefér egy hátizsákba sok minden. Pl. 10 doboz sör, üditő, rengeteg étel akár egy hétre való is. Csak a súlyt nehéz cipelni amikor 7-8 kg-ot viszek a hátamon. Viszont a Rolleren még állni is kellene, ami még nehezebb mint ülni. Azt leszámítva, hogy az gombnyomásra megy, nem kell tekerni.

2022. márc. 10. 19:18
 7/17 anonim ***** válasza:
37%

Én 10 ezret másfél év alatt szoktam menni. Bringálval járok dolgozni 25 km oda, 25 vissza. Ha az időjárás engedi, akkor ez havi 1000 km.

De eszembe nem jutna azzal menni bevásárolni.

Persze, egy kenyérért, vagy tejért, vagy valami mindennapos apróságét beugrok hazafelé.

Azt írod, hogy autóra nincs pénzed, tehát feltételezem hogy van jogsid.

Inkább egy nagytestű robogóban gondolkozz, árban ugyanaz, de abba lehet pakolni bőven, főleg ha egy túradobozt is veszel rá.

2022. márc. 10. 19:21
 8/17 anonim ***** válasza:
93%

Egyszerre írtunk, most olvasom a 19:18-as kommentedet.

Ha a hátizsákod űrtartalmát 10 doboz sörhöz viszonyítod, szerintem nincs is több kérdésem. Főleg hogy ugyanekkora helyre egy heti élelem is befér.

2022. márc. 10. 19:26
 9/17 anonim ***** válasza:

"Autóra nincs pénzem, biciklizni belefáradtam a 20 év alatt a tekerésbe. 10 ezer km-t bicikliztem le életem során. Ezért vennék Rollert."

Ne Rollert vegyél, hanem Elektromos Kerékpárt!

2022. márc. 10. 19:47
 10/17 anonim ***** válasza:
85%
szerintem jogos a kérdés, mindig van egy-két bicikli a bolt előtt, ilyen erővel roller is lehetne
2022. márc. 10. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!