Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Elektromos Rollert hol tárolja...

Elektromos Rollert hol tárolja aki bevásárló központba megy?

Figyelt kérdés
Mert én se Tesco, se Spar, se Penny... előtt nem látok sehol elektromos rollert.

2022. márc. 10. 18:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen van jogsim. Igen robogó is jó megoldás lenne. 100-200 ezerért lehet használtan kapni jót. Nem tudom milyen az a nagytestű robogó, de nagymotorra nincs jogsim. Még az üléses Roller is jó lehet, amin van ülés. De ha kint marad esőben, akkor könnyen meghibásodik az elektronikája. Másik megoldás ha beviszik a rollert az áruházba, már ha beengedi vinni a biztonsági őr. De én ilyet sem láttam soha, hogy valaki bevitte volna. :) Arról nem is beszélve, hogy úgy gyártják az olcsóbb rollereket, hogy könnyen eltörik a kormány szára, menjen tönkre 1-2 év után. Én biztos nem járnék 25 km-re dolgozni bringával főleg nem naponta. Az baromi fárasztó lehet munka előtt és utána is. Én 25 km távot 1 óra 45 perc alatt tudok megtenni kényelmesen bringával. Oda vissza 50 km az 3 és fél óra tekerés az rengeteg. Egy nyári bringa túrának még elmegy. De én úgy vettem észre sokan még 15 km-t sem bringáznak naponta a városban. Annyira kényelmesek az emberek, mindenhova autóval járnak. Viszont vásárolni azt kell és amíg legyaloglok a Tescotól a buszállomásig, addig haza is érek bringával.
2022. márc. 10. 19:55
 12/17 A kérdező kommentje:

#19:26

"Ha a hátizsákod űrtartalmát 10 doboz sörhöz viszonyítod, szerintem nincs is több kérdésem. Főleg hogy ugyanekkora helyre egy heti élelem is befér."

Mi nem érthető ebben? Nem azt mondtam, hogy csak 10 doboz sör fér bele a hátizsákba. Hanem rengeteg kolbász, felvágott, konzerv bele fér, kenyér. Ha egy fordulóval nem is, de kettő napi vásárlással meg lehet venni az 1 heti élelmet.

2022. márc. 10. 20:14
 13/17 A kérdező kommentje:

"Ne Rollert vegyél, hanem Elektromos Kerékpárt!"

Az E-bicikli 300 ezertől kezdődik a legolcsóbb rásegítéses és tekerni kell azért nem akarok olyat. Ami magától megy gombnyomásra és hosszú hatótávú az 500-600 ezer ft. Viszont a legolcsóbb E-roller már 100 ezertől kapható, igaz hogy csak 20-25 km hatótávval.

Ja és a robogó motorhoz még annyit tennék hozzá, hogy az abból a szempontból nem lenne jó nekem, hogy nem szabad alkoholosan vezetni. Mert én szabadidőmben ha barátokhoz megyek találkozni vagy akár focizni akkor mindig piálok. Ezért lenne a roller jó megoldás. És még egy boltba is be tudok ugrani ha elfogyna a piám. :)

2022. márc. 10. 20:37
 14/17 anonim ***** válasza:
29%

A roller egy egyszerű gyerek játék.

EGy bicikli sokall többet ér és lehet használni is.

2022. márc. 11. 06:58
 15/17 anonim ***** válasza:
40%

Akkor vegyél elektromos biciklit, ne ilyen haszontalan valamit.

Ez arra jó hogy a játszótéren a gyerekek el hülyéskedjenek vele.

Sokall rosszabb vele menni mint egy biciklivel.

2022. márc. 11. 07:31
 16/17 anonim ***** válasza:
96%

Az a sok bringa amit látok a boltok előtt, gondolom szintén vásárol valamit. Nem mindenki visz púpozott kocsi kaját, amit a szeme meglát. Én is használnám a rollert ha lenne. Lényegesen kisebb a szállítható csomag mérete mint bringával, mert csak a hátizsákba fér. De máshova is lehet menni vele pl munkába, suliba, elmenni valakihez stb.

A robogó ezerszer veszélyesebb.

2022. márc. 12. 08:27
 17/17 anonim válasza:

Teljesen jogos és releváns a kérdésed és nem értek egyet azzal, hogy a roller "játék". Illetve lehet, hogy van olyan e-roller, ami játék vagy az is lehet, hogy 2022 elején még az e-rollerek játéknak számítottak, de az biztos, hogy így 2023 vége felé lehet már elfogadható áron olyan e-rollert vásárolni, ami nem igazán a játék kategóriába tartozik. 50-55 km-es hatótáv, 25km/h mx sebesség, 120 kg teherbírás és mindez 200e ft környékén már bizony komoly ajánlat. Munkába járni, kisebb bevásárlásokat elvégezni, piacra lemenni, fodrászhoz leugrani stb. Dehát előjön a probléma, hogy, miközben bevásárolsz, akkor mi legyen a rollerrel, mert sajnos nagyon lopják őket (nemcsak a rollereket, hanem a bringákat autókat is --> https://www.youtube.com/watch?v=w7c-8DC0yMM ). Ami fontos:

1) olyan rollert válassz, miben van nyomkövető (vagy tegyél rá utólag egyet) és bluetooth-tal vezérelhető,

2) legyen rajta riasztó

3) fizikailag zárd oda valamihez

4) pinkódold le app-ból

5) olyan boltba menj, ahol kamerázott területen tudod hagyni és/vagy kis erőfeszítéssel rálátsz.

Ha a klasszikus értelemben vett nagybevásárlást nem is tudsz vele csinálni (mondjuk vannak kivételek: [link] de azt azért meg tudod tenni, hogy hátizsákban és roller-re rögzíthető speckó táskákban kisebb adagokat transzportálsz és hát igen 2x-3x fordulsz. Én 2 napja vásároltam kb. 10-12kg-nyi árut és simán felhozta az e-rollerem a budafoki lejtökön is.

2023. dec. 14. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!