Vezetni tanulók! Ti az oktatóval gyakoroltok parkolni, fordulni?
Én nem gyakorolok és baromira zavar.. pl. Lejtőn indulás kézifékkel sose csináltuk. Megmutatta párom hogy kell,de nekem egyedül nem sikerült utána nem csináltam mert nem akartam elcseszni az autót.
Annyi parkolás van amikor megérkezünk a sulihoz akkor be kell állni előre kb ennyi.
Aztán meg cseszeget h a többi miért nem megy.
Cserélj oktatót, ez nem komplett...
#7 Vannak azértnormális oktatok is!
Kerdező: YT-on Hidi Gábor vieóit nezd meg! Személyesen is ismerem a srácot, nagyon rendes, lelkiismeretes, és a csatornáján minden fontosabb dologról csinált reszletes oktatóvideót sok magyarázattal, sokféle kameraállással.
A te oktatód eláshatja magát. Nem azért fizetsz neki (nem keveset), hogy majd otthon, magadtól megtanuld. Mi lenne, ha nem lenne otthon autótok, jogsival rendelkező segítség? Pffff... Igazán pofátlan fazont kaptál ki :-(
Pofátlan nőr fogtam ki... Azt hittem majd jobb lesz mert már volt egy pasi oktatóm de ő meg a telefont nyomkodta. Nála az volt a baj h ő pedálozott. Pl elengedtem a gázt mert fékezni akartam aztán alig tudtam.
Hidi Gábort szoktam nézni nem tudom mennyire fog használni h pl nézem azz is mikor próba vizsgán mennek meg amikor csak vezetgetnek.
Az a baj vidéken vagyok tőle messze így nem sok választék van az iskolák közt van 3 aztán hello. Más városba meg rossz a közlekedés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!