Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Vezetni tanulók! Ti az...

Vezetni tanulók! Ti az oktatóval gyakoroltok parkolni, fordulni?

Figyelt kérdés

Én nem gyakorolok és baromira zavar.. pl. Lejtőn indulás kézifékkel sose csináltuk. Megmutatta párom hogy kell,de nekem egyedül nem sikerült utána nem csináltam mert nem akartam elcseszni az autót.

Annyi parkolás van amikor megérkezünk a sulihoz akkor be kell állni előre kb ennyi.

Aztán meg cseszeget h a többi miért nem megy.

2023. máj. 27. 16:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért fizeted az oktatót, hogy ő tanítson parkolni, fordulni.

Mi a kérdés?

2023. máj. 27. 16:48
 2/13 A kérdező kommentje:

Igen, de leráz hogy ez le van írva megkellett volna tanulni, tudni kéne.

De más az h tudod fejben meg kivitelezni. Az a gáz h 12 nap múlva vizsgázok és teljesen pánikrohamom van vezetés előtt mondogatja h nem fog sikerülni a vizsga.

De az nem baj mikor ő leállít aztan elmegy cigizgetni meg beszélgetni ..

2023. máj. 27. 16:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Cserélj oktatót.
2023. máj. 27. 17:02
 4/13 A kérdező kommentje:
12 napra már esélytelen
2023. máj. 27. 17:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi minden alkalommal próbáltunk egy parkolást, és egy megfordulás manővert.

Olyan nincs, hogy le van írva, tudnod kell. Ez egy gyakorlati rutin feladat.

2023. máj. 27. 17:18
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Éjszaka elmész családdal egy áruház parkolóba és gyakorolsz beállni egy helyre. Persze a közelben ne legyenek autók! Ha kell valami amik közé akarsz parkolni akkor viszel 2 flakon vizet.
2023. máj. 27. 17:21
 7/13 anonim ***** válasza:
44%

a vezetésoktatót egy külön állatfajta

Nem érdekli őket semmi csaka pénz amit lenyúzhatnaka tanítványaikról

kb 90% tajparaszt de nagyon nagyra van magával mert ő többet keres mint egy becsületesen dolgozó ember.

Ja és amugy vezetésoktató nem egy inteligens állathajta, elég hozzá 8 általános meg egy tanfolyam.

Olyan helyen dolgozom ahol van alkalmam sok oktatót ismerni. Mint írtam 90%-a tajparaszt pénzéhes fa szkalap

Kérdező, próbáld meg minnél előbb tulmenni ezen a jogsiszerzési procedurán aztán felejtsd is el a vezetésokakok stilusát.

Hiába váltazs oktatót az is szinte tuti hogy tajparsazt lesz

2023. máj. 27. 17:31
 8/13 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Majd minden órán volt parkolás, párhuzamos, merőleges, mindkettő előre hátra.

Y fordulás kb 5 alkalommal volt

2023. máj. 27. 18:11
 9/13 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

De a kézifékes indulás nekünk is elmaradt. Nem fulladt le a kocsi soha, nem oktatta.

Ez dombosabb városokban (Miskolc, Eger) nem szerencsés.

Azóta sem tudom hogyan kell, szerencsére automata váltós kocsimban nem is érdekel

2023. máj. 27. 18:13
 10/13 anonim ***** válasza:

Az első oktatóm semmit nem tanított. Y megfordulás volt összesen 3 alkalommal, egy ívű kétszer, a parkolásokat pedig a vizsga előtti nap mutatta meg. Mind a négyet egyszer. Azt is a vizsga előtt mutatta, hogyan kell beindítani a kocsit(!) (Mindig járt a motorja, amikor beültem). Nyilván meg is buktam.

Oktatót váltottam, vele mindent begyakoroltunk, minden alkalommal volt két parkolás és egy vagy két megfordulás. A vizsga is sikerült.

2023. máj. 27. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!