Tudnátok segiteni 5sikertelen vizsga utan pávra kelet menije és nem sikerült ott a páv 4? A fellebezés az szokot sikerülni ?
Hat vizsgán megbuktál, milyen alapon/jogon fellebbezel?
Fogalmam sincsen, hogy el szokták-e fogadni, de remélem nem.
Kérdező, itt részletes leírást találsz a fellebbezéssel kapcsolatban:
1. Nem földbe döngölést kért. Öt sikertelen vizsgát össze lehet hozni úgy is, hogy nem valami potenciális gyilkos a jelölt. Én pl. egyszer azért buktam, mert a telepen az ipari kapu még nem volt felső végállásban, kb. 2-3 fok még hiányzott. Elindultam. Egy másiknál párhuzamos parkolásnál a jobb hátsó hozzáért a padkához. Nem erővel, nem ugrattam fel, nem próbáltam erőltetni stb. Tizenvalahány év után is előfordul.
Szerintem, ha a PÁV sem sikerült, de erőltesd a vezetést.
Valamiért nem állsz rá készen.
Várd ki a két évet (ha jól tudom, addig elévülnek a sikertelen vizsgák) és aztán próbáld meg újra előröl az egészet.
Hagyj magadnak egy kis időd a pihenésre, feldolgozásra.
A telephelyi sorompós buktatást mivel indokolták? Az, hogy "a sorompó rúdjai mozgásban vannak" tilalom csak a vasúti átjárók sorompóira vonatkozik, az ilyen beléptető kapukra nem.
A járdaszegélyes is furcsa, mert én úgy tudom, csak akkor buktatnak ha felhajt rá az ember, ha csak hozzáér a kerék a szegély oldalához azért még nem.
5. Minden igaz, amit írsz. Én nem vitatkoztam, mert az oktató azt mondta, ismerik egymást a vizsgáztatók, és a kötekedő tanulónak híre megy.
Sorompó (automata): Jaj-jaj, balesetveszély. Elvégeztem jól az ellenőrzéseket, kormány, pedálok, világítás, fékpróba rendben. Elindulunk a telepen belül. Egy épületet meg kellett kerülni. Ott egy barom tolatott ezerrel, gyorsan, pánik nélkül, nem satuzva megálltam, mintaszerűen. Tehát még balesetet is hárítottam. Rá egy percre jött a sorompó.
Az oktató szerint az volt a baj, hogy figyelik egymást, és feljelentgetik a laza oktatókat a többiek.
A másikat nem tudom, nem mondtak semmit.
Egyébként a 4.-re kaptam egy kegyelem átengedést. Egyik sem súlyos hiba volt, hanem hasonlók. kb. 240 ezer kilométert mentem azóta, és senkit nem öltem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!