Kresz vizsgán voltam ma és 10 kérdést el rontottam állítólag rajta.Bőveben lent?
Én 9 hibát el ismerek de a tizedik hibám ami pont 3 pontos azt nem és emiatt meg buktam.
Pontosan most az lenne a kérdésem hogy én az igent nyomtam rá és a gép nemre érzekelt és az igen volt a helyes válasz. Ilyenkor lehet valamit csinálni utólag esetleg?
Érintőképernyős?
Talán ha még akkor szólsz és ha be van kamerázva az összes akkor visszanézik, de így utólag esélytelen.
Reményt keltően, semmit sem tudsz tenni.
A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont végezte a vizsgáztatásod. A honlapjukon ismertetik a panasztétel lehetőségeit is.
Amit elmulasztottál: a helyszíni szóbeli panasz (ott és akkor). Ha a helyszínen megoldható lett volna a tisztázás, számodra megfelelően, akkor jól végződött volna. Ha ott nem volt tisztázható, vagy nem fogadtad volna el a vizsgaközpont munkatársa, akkor kaptál volna „Bejelentő nyomtatvány”-t a panasz írásos megtételére. A nyomtatvány kétpéldányos, amelyből egy példányt át kellett volna adni neked az átvétel tényének (átvevő neve, aláírása, átvétel dátuma, hivatali bélyegző) igazolása mellett.
Utólag is megtehető, a nyomtatvány letölthető a Vizsgaközpont honlapjáról; de már eleve reménytelen helyzetből indulsz amiatt, hogy „utólag esett le a tantusz”.
Bár, sok esélyed a helyszíni panasztétel esetén sem lett volna. Ugyanis a panaszlehetőségek ismertetőjének végén ezt írják:
„FONTOS TUDNI!
Olyan bejelentés esetén, amelynek hatására hivatalból közigazgatási hatósági eljárás indul, a bejelentőt az eljárás megindításával egyidejűleg írásban tájékoztatjuk.
A Vizsgaközpont vizsgáztatási, utánképzési vizsgálati tevékenységével kapcsolatos panasz vagy közérdekű bejelentés kivizsgálásának eredménye a vizsgaeredményeket, vizsgálati eredményeket vagy utánképzési programba sorolás eredményeit pozitív irányba nem változtathatja meg!”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!